Cześć amaretta! Ja spróbowałam na NFZ, i - tak jak już pisałam - udało się szybciej, niż miało to być pierwotnie. W normalnej kolejce musiałabym poczekać około 3 tygodni.
http://starmedica.pl/gorzow-wielkopolski/ Tutaj znajdziesz informacje, które pewnie Cię zainteresują. Ja byłam właśnie w tym oddziale w Gorzowie. Gdybym mogła w czymś pomóc, to śmiało. :)
stronka fajna;D zamiast szperac na necie w dziwnych miejscach tu jest wiele informacji i to raczej pewnych, jeszcze sie rozejrze czy akurat z oferty starmedica skorzystam ale na razie pozytywnie ich oceniam
w czasie lektury powstały u mnie pewne pytania dobra_novinka wiec jako możesz odpowiedzieć na nie będe wdzieczna, ***czy cennik z stragardu jest inny dla gorzowa? ***czy obsługa jest przyjazna/pomocna? ***czy miałaś kontrast, jak się czułaś po badaniu? ***wiesz ile sie czeka prywatnie?
Cześć! Postaram się pomóc... 1) nie wiem jak z cennikiem dla Stargardu, korzystałam z ich usług tylko w Gorzowie 2) obsługa naprawdę pomocna i wyrozumiała, więc nie ma obaw :) 3) nie; samopoczucie po badaniu OK, to naprawdę nic takiego 4) prywatnie czeka się b.krótko - nawet 1/2 dni Gdyby jeszcze coś, to śmiało. Pozdr. :)
a gorzowie dużo płaciłaś? bo ja nie wiem chyba nie ogarniam tej strony bo jak jestem w zakładce gorzów to nie ma cennika a dla stargardu szcz. jest i nie wiem czy on jest wszedzie taki sam czy jak.... tak krótko sie czeka??? wooow
Hmm, rzeczywiście na Gorzowie cennika nie ma... Nie wiem, może zadzwoń do nich w takim razie i zapytaj. Telefony są w zakładce "kontakt"... Co do ceny to nie bardzo pomogę, bo robiłam na NFZ...