Reklama:

MRI na NFZ? Zachodniopomorskie (37)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
10-07-2013, 22:04:06

Im więcej się o tym myśli tym jest gorzej i większy strach :/. Poszukam jeszcze w innych miejscach i coś wybiorę. Nie ma na co czekać. Dzięki za pomoc!
Początkująca
12-07-2013, 19:10:06

mam nadzieje ze wyniki beda uspokajajace, jak masz jakies jeszcz pytania opowiem jak najlepiej umiem. Co prawa nie mialam wiele razy tego badania i korzystalam jedynie z Starmedici, ale mysle ze wszedzie pewne elementy wyglądają podobnie
Początkująca
12-07-2013, 19:54:29

Dzięki za pomoc, ja też mam nadzieję, że wyniki będą OK. Jak będzie po wszystkim dam na pewno znać. Pozdrowienia!
Początkująca
22-07-2013, 06:52:55

To dziś jest ten dzień ;)...
Początkująca
25-07-2013, 21:04:05

i jak ??? mam nadzieje ze tez jestes zadowolona z usług Starmedica, jako ze poleciłam czuje się odpowiedzialna za to że tam poszłaś. daj prosze znac jestem ciekawa ogromnie
Początkująca
29-07-2013, 01:29:44

Zapomniałam napisać ;). Wszystko dobrze, udało mi się szybko zrobić badanie. Wskoczyłam na czyjeś miejsce, bo ktoś zrezygnował z wizyty. Nie było tak źle jak myślałam. Szczerze mówiąc to moja wizyta w solarium kiedyś wyglądała gorzej, bo łóżko trzeszczało jakby coś miało pęknąć :P. Bardzo dobra obsługa, jestem zadowolona, pełne zrozumienie obaw pacjenta. Dobry sprzęt, widać że nowy. Lokatorka2 - nic się nie martw, nawet gdybym była niezadowolona (a nie jestem!) to nie obwiniałabym Ciebie ;). Bardzo mi pomogłaś - dziękuję!
Początkująca
29-07-2013, 01:33:34

A badanie było jednak na NFZ - fakt, że miałam trochę szczęścia, ale jednak się udało ;)
Początkująca
30-07-2013, 21:50:18

o to duza liczba szcześcia:) oby dalej bylo juz w zynikach i leczeniu.
To fajnie ze wszytko dobrze sie ułożyło pozdr
Początkująca
09-08-2013, 17:17:21

jezeli o mnie chodzi to miałam w tym samym tygodniu co sie zapisałam, prywatnie nie ma problemu z kolejkami, niestety na nfz to moze potrwac ale mysle ze w niektórch prywatnych przychodniach co maja kontrakt z nfz jak starmedica to do 2-3 tygodni. W szpitalach trwa to najdłuzej i jesli jest jakas nagła sprawa zycia i smierci z oddziału ma pierwszeństwo oczywiscie
Początkująca
30-08-2013, 15:57:32

odswieżam
dobra_novinka
jeśli tu jeszcze zaglądasz to daj znac ile czasu byś czekała bez tego "wskoczenia" na czyjes miejsce... ? Zastanawiam sienat ta przychodnia z której usług skorzystałaś ale chciałabym opowiedzi na kilka pytań

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: