Reklama:

MOVALIS (33)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
31-12-2017, 15:44:13

Witam
Stwierdzono u mnie ZZSK ból wszystkich stanów ,najbardziej LS odcinka ,dostałem leki Mowalis 1x15mg .Przyjąłem i ból jak ręką odjął na tydz ,potem wróciło wszystko a lek na stałe wpisany w leczenie .
Skutki uboczne u mnie : bezsenność,ból głowy zawroty ,opuchlizna twarzy ,zmęczenie ,ból nerek
gość
17-02-2024, 10:30:28

gość 30-12-2011, 22:55:54
Rok temu miałam wypadek samochodowy w efekcie kręgosłup szyjny zupełnie rozkołatany,nadciśnienie ( zawsze byłam niskociśnieniowcem ) bóle , szum w głowie rozsadzanie w skroniach uczucie wypychania gałek ocznych , byłam leczona różnościami, Movalis w tabl 15 mg jako jedyny sprawił ulgę i znikły szumy rozsadzania i wypychania, ale niestety nie na długo - po miesiącu organizm się przyzwyczaił i objawy powróciły . Wspomagam się PREL red - plastry rozgrzewające, które wspaniale łagodzą ten ból i niwelują pozostałe objawy . poradżcie mi proszę czy jeśli zrobię przerwę przyjmowaniu Movalisu ( i jak długą ) to powrót do leku będzie tak skuteczny jak w początkowej fazie leczenia ? Jakie są Wasze doświadczenia ? To co się ze mną dzieje zupełnie mnie paraliżuje powodując zupełną niemoc i strach przed udarem czy wylewem do mózgu .
gość
17-02-2024, 10:33:54

Biorę movalis na bóle kręgosłupa tylko wtedy, kiedy ból nie pozwala mi funkcjonować. Jeśli jest lepiej nie biorę. Trwa to 5 lat. Zawsze pomksgsy

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: