Reklama:

MOVALIS (33)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-06-2008, 04:49:00

lekarz neurolog zalecił mi przyjmowanie MOVALIS w zastrzykach. Dostałam 9 zastrzyków. Podczas przyjmowania nie zauważyłam żadnych niepokojących objawów. Ból głowy, który miał ustąpć zniknął. Teraz - po dwóch tygodniach od ostatniego zastrzyku słabo się czuję, schudłam 4kg. W ulotce wyczytałam że można otrzymać max 3 injekcje. Lekarz neurolog i lekarz rodzinny mówią żeby nie panikować, każdy lek ma jakieś działanie uboczne. Czy ktoś przyjmował MOVALIS w takich dawkach? Jakie mogą być skutki uboczne (krótko- i długoterminowe) ?
gość
11-09-2008, 19:06:00

Jeeezu, właśnie lekarz zapisał mi 10 zastrzyków tego movalisu; co było dalej u Ciebie, bo się boję???
gość
29-05-2009, 15:06:00

Witam.
Ja miałam przepisane 6 ampułek zastrzyków Movalis i dodatkowo 10 innych zastrzyków.
Miałam mdłości, wymioty a co najdziwniejsze nie mam okresu...
Może wiecie czy te zastrzyki albo witaminy w zastrzykach mają jakiś wpływ na opóźnienie okresu ????
gość
29-05-2009, 15:07:00

Witam.
Ja miałam przepisane 6 ampułek zastrzyków Movalis i dodatkowo 10 innych zastrzyków.
Miałam mdłości, wymioty a co najdziwniejsze nie mam okresu...
Może wiecie czy te zastrzyki albo witaminy w zastrzykach mają jakiś wpływ na opóźnienie okresu ????
gość
17-08-2009, 08:35:00

Zbyt duża interakcja leków w organizmie ma ogromny wpływ na zaburzenia menstruacyjne stąd brak misiaczki nei miałam 2 miesiace jak brałam takie leki pozniej sie unormowało
gość
17-08-2009, 08:37:00

Zbyt duża interakcja leków w organizmie ma ogromny wpływ na zaburzenia menstruacyjne stąd brak misiaczki nei miałam 2 miesiace jak brałam takie leki pozniej sie unormowało
gość
09-10-2009, 15:05:14

Hm. ja teraz właśnie mam 6 zastrzyków.
Jestem po 3 ale nie widzę efektów.
Może i są. Ale w nocy nie bardzo mogę spać.
Środek działa na mnie maksymalnie 4-5 h.
Później znów się pojawia ból.
Czy ktoś może powiedzieć dlaczego?

Truuusskawkowa.
gość
30-10-2009, 08:35:10

z ulotki wynika ,ze ten lek nie powinien być stosowany przez kobiety ,które mają problem z zajściem w ciąże , lub przez te które planują ciążę...ja również dostałam 9 zastrzyków/15mg i zastanawiam się tak naprawdę , czy wziąć..a i lekarz mi trochę podpadł , bo powinien przecież zapytać,czy planuje ciążę..
gość
19-12-2009, 14:18:45

dwa tygodnie temu skonczylam terapie movalisem. Mialam 9 zastrzykow 15 ml. po dwoch tygodniach od zakonczenia leczenia zaczely sie dziwne objawy. tydzien juz nic nie moge jesc. schudlam 4 kg i nie mam na nic sily. do tego pojawila sie depresja. jesli ktos z Was mial takie objawy to prosze napiszcie czy to moze byc po movalisie i po jakim okresie to przechodzi. bacha
gość
02-02-2010, 06:48:01

Witam serdecznie
Zarzywalam 1/2 tabletki nowalis + zastrzyk 15 w zapaleniu miedzy zebrowym oraz mam chory kregoslup i bardzo cierpialam z tego powodu ,cale noce nie przesypialam dopiero newalis pomogl mi jak nic na swiecie --narodzilam sie ponownie.
Co jakis czas powtarzam te kuracje --zadnych ubocznych obiawow,przy tabletkach zarzywam Controloc oslonowe na zoladek.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: