Reklama:

MOVALIS (33)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-02-2010, 08:45:24

Witam..mam 27 lat i mam od 2miesiecy straszne bóle kregosłupa,biodra i nogi po trzcim zastrzyku widze poprawe a jeszcze mam przyjąć 3 jak cos bedzie nie tak to napisze.
gość
20-06-2010, 19:42:13

Witam. Niedawno stwierdzono u mnie rwe kulszowa. Po otrzymaniu 10 zastrzykow ketonal lekarz przepisal mi movalis ( 6 zastrzykow). Niestety juz po pierwszym w ok 2-3 godziny po iniekcji wyszla mi ostra reakcja uczuleniowa. Silne opuchniecie twarzy i szyi, do tego swiad i wysypka na dekoldzie i twarzy. generalnie wygladalam jak spuchniety buldog ktory zasnal na sloncu w samo poludnie na 5 godzin. Na pogotowiu dostalam zastrzyk odczuleniowy i pomoglo. No ale 60 zl poszlo sie *** :(
gość
13-09-2010, 18:45:52

Witam serdecznie.Rozumiem organizmy są różne,ale ..jeżeli chodzi o mnie.Musicie mi uwierzyc.Juz po pierwszy zastrzyku czyłam się lepiej.Owszem naczytałam się na forum różnych opinii,mialam obawy .Ale szczerze mówię,jeżeli lekarz przepisze.Naprawdę pomaga.Bolało mnie biodro ten ból przechodził przez udo do kolana jakdyby w środku grasowała gromada mrówek czy jakieś inne robale pomogło polecam.
gość
13-09-2010, 18:45:58

Witam serdecznie.Rozumiem organizmy są różne,ale ..jeżeli chodzi o mnie.Musicie mi uwierzyc.Juz po pierwszy zastrzyku czyłam się lepiej.Owszem naczytałam się na forum różnych opinii,mialam obawy .Ale szczerze mówię,jeżeli lekarz przepisze.Naprawdę pomaga.Bolało mnie biodro ten ból przechodził przez udo do kolana jakdyby w środku grasowała gromada mrówek czy jakieś inne robale pomogło polecam.
gość
15-10-2010, 21:04:47

Witam
Mam problemy z kręgosłupem. Lekarz przepisał mi MOVALIS po 4 zastrzykach czułam się świetnie przestało boleć. Pojawiły się drobne mdłości ale nic poza tym. Jednak po 5 zastrzyku pojawiła się spora wysypka na udach, brzuchu, dekolcie. Po 6 doszło kołatanie serca. Zrezygnowałam z dalszego przyjmowania tego leku.
Nie wiem jeszcze jak to będzie z miesiączką czas pokarze.
Pozdrawiam
gość
01-06-2011, 16:58:24

witam,ja też dostałam ale tylko 3 dawki movalisu na rwe kulszową powiem ze pomogło mi już po pierwszym zastrzyku.jestem zadowolona
gość
30-08-2011, 12:05:41

biore movaris 15 mg tabletki na zlikwidowanie stanu zapalnego wywołanego rozległym zwapnieniem wokół głowy kości ramieniowej, miałem ból w barku, już po pierwszej dawce movarisu ból jak ręką odjął. Ogólnie nie mam żadnych objawów ubocznych jak dotychczas. Miałem lekkie mdłości dziś w 5tym dniu brania, ale to trwało z 10 minut i nie powiedziane, że to od tego leku.
gość
31-08-2011, 17:41:53

mam zzsk, biore mowalis od ok 4 lat, 1 x 1 tab 15mg, czasami 2 na dobe, pomaga mi jak zaden inny lek, musze robic przerwy bo sie organizm uodparnia, ale ogolnie polecam , tylko bierzcie tabletki ioslonowe bo zolądek rozsadza :(, na stan zapalny tylko movalis - sa tansze odpowiedniki pytajcie w aptece, dwa razy mniej kosztuja a sklad i dzialanie te same
gość
30-12-2011, 21:55:54

Rok temu miałam wypadek samochodowy w efekcie kręgosłup szyjny zupełnie rozkołatany,nadciśnienie ( zawsze byłam niskociśnieniowcem ) bóle , szum w głowie rozsadzanie w skroniach uczucie wypychania gałek ocznych , byłam leczona różnościami, Movalis w tabl 15 mg jako jedyny sprawił ulgę i znikły szumy rozsadzania i wypychania, ale niestety nie na długo - po miesiącu organizm się przyzwyczaił i objawy powróciły . Wspomagam się PREL red - plastry rozgrzewające, które wspaniale łagodzą ten ból i niwelują pozostałe objawy . poradżcie mi proszę czy jeśli zrobię przerwę przyjmowaniu Movalisu ( i jak długą ) to powrót do leku będzie tak skuteczny jak w początkowej fazie leczenia ? Jakie są Wasze doświadczenia ? To co się ze mną dzieje zupełnie mnie paraliżuje powodując zupełną niemoc i strach przed udarem czy wylewem do mózgu .
gość
20-06-2012, 11:26:23

Witam serdecznie. Jestem po 6 ampułkach movalisu, brałam je na bóle kręgosłupa, stawów i bioder. Już po pierwszym zastrzyku czułam ulgę w nocy, przespałam całą noc co wcześniej nie było możliwe. Dzisiaj mija drugi dzień od skończenia kuracji(choruję na SM i gościec), zobaczymy co czas pokarze...:) pozdrawiam Wszystkich czytających.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: