Reklama:

MAMY SWÓJ CHAT EPILEPTYCY!!! (25)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
29-10-2017, 20:40:09

Witam mam 26 lat i od 24 lat choruje na padacze nie moge ju tego zniesc poniewaz jest ona bariero calej mlodosci zalamuje sie psychicznie i poszukuje osoby a szczegolnie drugiej poluwki swego zycia z to samo chorobo z mazowsza nr tel 502926851 piscie smialo
gość
23-11-2018, 20:20:19

Dzień dobry,
Może to nieodpowiednie miejsce, ale zawsze warto spróbować... Sprawa jest trochę dziwna i zapewne trudna. Szukam pewnego chłopaka, teraz już raczej mężczyzny. Poznaliśmy się dawno temu, może ok. 2007-08 roku na oddziale neurologicznym w Górnośląskim Centrum Zdrowia Dziecka w Katowicach Ligocie. Ja miałam wtedy ok 14 lat, Przemek - bo tylko tyle pamiętam - chyba 17. Chorował na epilepsję, ja byłam w szpitalu z powodu zawrotów glowy i omdleń. Dużo czasu wtedy ze sobą spędziliśmy, dużo rozmawialiśmy. Nie wiem skąd, ale od pewnego czasu myślę o nim, może to czytasz ? Pamoetam też, że Przemek był członkiem w jakimś forum internetowym dla epileptyków, w jakim nie pamiętam...
Przemku, jeśli to czytasz - odezwij się ! Zajrzę na to forum raz na jakiś czas, może akurat? Pozdrawiam Was gorąco - dziewczyna, która wygrała! Czego i Wam z całego ❤️ życzę!
gość
09-12-2018, 19:05:39

Witam.To prawda,sprawa jest trochę dziwna i trudna.Żadko trafia się że ktoś szuka osób w ten sposób.Ciężko będzie obnaleźć w ten sposób Przemka,ale próbuj.Ja ze swojej strony mogę ci pomóc w ten sposób abyś spróbowała wejść na forum poznajmy się.Wpisz forum neurologiczne poznajmy się.Może tam ci się uda odnaleźć osobę której szukasz.
gość
10-02-2019, 01:01:11

Gość 2008-10-01 12:30:00
wytłumaczysz dlaczego???moze nie do konca sie jakoś pogodziłeś z choroba??? i wogole czy nazwa padaka ma jakieś znaczenie???to tylko nazwa miala być zabawna i tyle....
Hej nazwa padaczka jest nie odpowiednia wole używać nazwy epilepsja lepiej brzmi a chodzi o to samo
gość
13-12-2020, 18:14:37

Witam serdecznie. Epi to nie wyrok czy koniec ale test na dojrzałości emocjonalne.Dziś tak dużo ludzi choruje na raka cukrzyce i inne choroby.A szczególnie gdy trzeba poradzić sobie ze stresem.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: