Reklama:

Kręgarze - Warszawa (34)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-07-2013, 08:18:47

Na kręgarzy to trzeba uważać bo po manipulacjach mój 23 letni kuzyn wylądował prawie na wózku.
gość
18-07-2013, 10:50:00

Mylicie tu dwa różne pojęcia KRĘGARSTWO Z TERAPIĄ MANUALNĄ, która nie ma nic wspólnego z KRĘGARZAMI!!!
TERAPIĄ MANUALNĄ zajmują się wykształceni fizjoterapeuci a nie ktoś po jednym czy nawet nastu kursach, którzy nie maja pojęcia o fizjologii.
Pan Pecarz nie jest kręgarzem i pewno by się za głowę złapał gdyby to o sobie przeczytał.
Polecam linki na temat terapii manualnej
http://www.terapiamanualna.net.pl/s5.php
http://www.terapia-manualna-kosendiak.blogspot.com/
W Warszawie polecam Grzegorza Balika lub Rafała Krasickiego.
Mamy XXI wiek, do kowala nie chodzimy już wyrywać zębów, a do kręgarza nastawiać kręgosłupa. Nie polecam...
Pacjentka po operacji kręgosłupa.
gość
18-07-2013, 12:47:47

manualna sralna, po kursiku taki zbija kase , a Ty w dodatku robisz reklame a na forum nie wolno nikomu robic reklamy i nasylac klientow.
Ja polecam sprawdzonego kregarza , znanego w Polsce , zreszta mamy tutaj swoj watek o panu Jozku z Krepy , wystarczy odswiezyc watek i poczytac posty wielu zadowolonych chorych ,cierpiacych latami na kregoslup.Pan Jozek nastawia kregoslup w czasie jednej wizyty , czasem przy wieloletnich zaniedbaniach , potrzeba kilku korekcji.A tych manualnych mnozy sie jak grzybow po deszczu a pan Jozek - jeden.
gość
18-07-2013, 17:10:26

Ty się doucz i doczytaj, terapeuci z zamieszczonego linku to ludzie po 5 letnich studiach magisterskich i min. po 2-3 latach kursu terapii manualnej uznanej przez międzynarodowych fizjoterapeutów. Kolejny link to blog o terapii manualnej dla tych którzy chcą wiedzieć więcej, po to chyba tu się wchodzi...To od ciebie zależy do kogo pójdziesz, a ja nie robię żadnej reklamy, no chyba nie wiesz co to jest reklama i nie każdy mieszka gdzie pan Józek...
To chyba Ty robisz reklamę panu Józkowi, ja nikogo poza bezpieczną i uznaną terapią nie polecam, odpowiadam jak ktoś pyta. Padło pytanie o Warszawę- padła odpowiedź, zapewniam cię, że akurat wymienieni z nazwiska przeze mnie panowie reklamy nie potrzebują..zadzwoń i sprawdź ile się czeka na wizytę.
Pozdraiwam
gość
18-07-2013, 21:14:29

Wszyscy manualni sa po kursach , to nie sa zadni fachowcy , po prostu ustawienii biznesmeni , ktorych mnozy sie jak grzybow po deszczu.. Masz w tym jakis interes bo podalas kilka linkow ,zeby ich promowac . W kazdym miescie tych manualnych jest na tony. Kurs trwa 240 godzin , godziny podzielone na sekcje , oni to nazywaja modulami , zeby madrzej brzmialo.
Modul trwa uwaga ...5 dni...7 modul to egzamin koncowy pisemny i praktyczny i mozna otwierac punkt Terapii Manualnej a do dzialania potrzebni sa naganiacze tacy jak ty na forum zdrowia.
A pan Jozek nie potrzebuje reklamy , prowadzi swoja klinike od czasu kiedy twoi manualni nosili koszulke w zebach...zapraszam na watek ... Pan Jozek z Krepy
gość
17-09-2013, 19:42:44

Ja jestem zainteresowana kims naprawdę kto moze mi pomóc ,ból głowy mam od dwóch tygodni zapewne przez mój krękosłup szyjny
gość
24-05-2014, 07:05:53

Uważajcie na tego G. Jabłońskiego , to zwykły naciągacz który może więcej zaszkodzić niż pomóc. Niebezpieczny człowiek
gość
24-05-2014, 07:13:58

Człowiek o imieniu Grzechocz Jabłoński przyjmujący we Wrocławiu zapytany czy jest lekarzem nie odpowiada na pytanie, za to doskonale wie ze przepuklin kręgosłupa się nie nastawia może pomóc tylko operacja a mimo to naciąga ludzi na kasę i kolejne zabiegi które mogą tylko zaszkodzić miast pomóc. Oczywiście gadki w stylu samochwały o tym jak to leczył króla cyganów z Francji o tym jak uzdrowił matkę Krystyny Jandy są w jego stałym repertuarze. Bardzo ale to bardzo niebezpieczny człowiek. Takim powinno się zabronić takich pseudomedycznych praktyk na z chowanych pacjentach potrzebujących prawdziwej medycznej pomocy. Patrza tylko jak tu wyrwac 100 -150 złoty od biednych ludzi szukajacych ratunku.
gość
24-05-2014, 07:24:59

Tonący brzytwy się chwyta. Ale nieumiejętne używanie brzytwy prowadzi do tragedii.
Jestem chory i mam na to papiery :-)
gość
03-07-2016, 12:34:52

Gość 2009-02-10 19:01:00
Witam, czy Ktoś z Was słyszał o Panu Jabłońskim (nie znam imienia) z Wrocławia? Ponoć tam praktykuje.
Bardzo zależy mi aby dowiedzieć się cokolwiek o Nim.
Poydrawiam
Jestem uczniem Grzegorza Jabłońskiego "Kręgarz od beznadziejnych przypadków"
Nieznany Świat - NS /6/2008 wieslawochocki.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: