Reklama:

Kręgarze - Warszawa (34)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
10-02-2009, 18:01:00

Witam, czy Ktoś z Was słyszał o Panu Jabłońskim (nie znam imienia) z Wrocławia? Ponoć tam praktykuje.
Bardzo zależy mi aby dowiedzieć się cokolwiek o Nim.

Poydrawiam
gość
02-09-2010, 07:45:33

Chciałbym polecić sowjego nauczyciela chińskiego masażu Tuina P. Zhang Fengjun. Sam widziałem jak jednej uczestniczce organizowanego przez siebie kursu usunął podwójną skoliozę z odcinjka piersiowego kręgosłupa po uprzednim masażu. Samo nastawianie trwało kilka sekund. Zhang podaje ponadto swoim pacjentom ćwiczenia na kręgosłup by wzmocnić mięśnie utrzymujące prawidłową postawę
Tuina jest też rewelacyjne przy rwie kulszowej co sprawdziłem na sobie techniką automasażu.

Kontakt do P. Zhang'a: 601 053 398
ewentualnie Jakub Zychowicz - uczeń Zhang'a:
602-606-719
gość
19-02-2011, 19:23:19

Odświeżam trochę stary wątek, więc przepraszam. Czy pan Zhang Fengjun odwiedza może trójmiasto:) bo ja jestem z trójmiasta i szukam sprawdzonego kręgarza, dodatkowo zadziwił mnie poniższy komentarz pana Jakuba o wyprostowaniu dwułukowej skoliozy. Ja mam właśnie problem ze skoliozą i szukam kogoś, kto mógłby mi choć troszeczkę pomóc. Czy może ktos zna namiary na kompetentnego kręgarza z trójmiasta?
gość
11-03-2011, 13:39:21

W Gdańsku przyjmuje p. Grzegorz Jabłoński.
Osobiście byłam u niego wczoraj - na razie obserwuję i czekam na efekty.
Więcej na stronie www.grzegorzjablonski.pl
gość
20-03-2011, 10:25:55

Czy ktos moze powiedziec cos wiecej na temat Pana Grzegorza Jabłońskiego z Gdańska? Bardzo prosze o opinie TYLKO osob ktore byly.

Prosze od odpowiedz tutaj badz maila:
boneshade@op.pl

Mam lekki problem z szyjnym a slyszalem ze wyciaga ludzi z beznadziejnych wrecz przypadkow.
gość
20-03-2011, 10:25:57

Czy ktos moze powiedziec cos wiecej na temat Pana Grzegorza Jabłońskiego z Gdańska? Bardzo prosze o opinie TYLKO osob ktore byly.

Prosze od odpowiedz tutaj badz maila:
boneshade@op.pl

Mam lekki problem z szyjnym a slyszalem ze wyciaga ludzi z beznadziejnych wrecz przypadkow.
gość
22-03-2011, 12:31:46

Byłam pacjentka p.Grzegorza jabłońskiego z Gdańska. Nastawił mi kolano i dolny odcinek kręgosłupa - i wszystko jest ok, ale trzeba ćwiczyć aby utrzymać ten stan. Zabieg był tylko jeden.
Facet jest rewelacyjny i bardzo skuteczny.Pomaga we wszystkim. Pozdrawiam.
Iza
gość
23-04-2012, 20:49:15

Witam,
chciałbym dołączyć się do tematu.
Mam na imię Dominik. Gram w piłkę nożną. Od wielu lat miałem problemy z kręgosłupem (L4). Spędziłem wiele godzin u lekarzy. W 2005 roku trafiłem do sanatorium.
Zabiegi niewiele mi pomogały. Niby było lepiej ale nie czułem się komfortowo. Od 2005 do 2011 przytrafiło mi się jeszcze wiele urazów. Czasem rano z bólu nie mogłem się podnieść z łóżka. Pewnego dnia spotkałem panią Iwonę Szymańską - Kręgarz, od której dostałem wizytówkę.
Początkowo bałem się umówić na wizytę, ponieważ nie miałem pojęcia na czym tak naprawdę polega zabieg kręgarski. Myślałem, że skoro lekarze nie pomogli to co kręgarz może zrobić? Zaryzykowałem. Zadzwoniłem i umówiłem się na wizytę. Zabrałem ze sobą prześwietlenia (jak mi nakazała p. Iwona) i poszedłem na wyznaczony termin. Po pierwszej wizycie zauważyłem wyraźną poprawę. W 30 min. pani kręgarz zrobiła więcej niż ktokolwiek inny. Poczułem wyraźną poprawę. Moje zaufanie wzrosło. U pani Iwony byłem jeszcze trzy razy. W tym czasie ustawiła mi kręgosłup i zaleciła ćwiczenia, które wykonuję codziennie.
Jedyne co mogę zrobić to polecać każdemu.
Oto strona pani Iwony Szymańskiej:
www.iwonaszymanska.pl
gość
24-06-2013, 10:43:02

Polecam bardzo dobrego kręgarza z Warszawy z Fimedica - Bartosz Pecarz http://fimedica.pl/index.php/kregarz-nastawianie-kregoslupa-dobry-kregarz/
gość
17-07-2013, 19:52:55

katarzyna_minsk 2007-07-11 10:22:00 Witam wszystkich i zwracam się z pytaniem - czy ktoś zna jakiegoś bardzo dobrego, sprawdzonego kręgarza w Warszawie? Mam skoliozę (II stopnia wg skali Cobba) i jakiś czas temu dałam się namówić na wizytę u terapeuty manualnego, który, jak się później okazało, uczynił niemały cud, prostując częściowo tę krzywiznę. Na całe nieszczęście mieszka on w Trójmieście, a ja pod Warszawą, stąd też częstsze wizyty stają się trochę kłopotliwe.
Byłoby jeszcze wręcz rewelacyjnie, gdyby w Warszawie przyjmował kręgarz stosujący techniki propagowane przez Grzegorza Jabłońskiego.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: