Reklama:

Kłucie ciała, dłoni i stóp, ból pod łopatką. (88)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-11-2008, 19:47:00

witajcie czy ktos ma juz jakies rezulataty badan? ja rowniez juz popadam w depresje u mnie to juz trwa 4 miesiace i ani lepiej ani gorzej.Myslalam ze to ze stresu i po jakims czasie przejdzie ale nic z tego.Dalej mam bole,pieczenia i klocia ktore odczuwam prawie w kazdej czesci ciala.Nawet bolalo mnie oko a potem przechodzi na np reke,noge,brzuch i tak w kolko. Dodam ze mam 27 lat i wszystko zaczelo sie u mnie po stracie ciazy w 4 miesiacu. Pare dni po tym zdarzeniu zaczely sie te wszytskie bole. Ginekolog twierdzi ze nigdy nie slyszal zeby ktos mial takie bole i ze nie ma to nic w spolnego z ciaza. Neurolog tez za bardzo nie wie...nie wiem juz gdzie mam pojsc i co z tym robic. Ide jeszcze raz do nastepnego neurologa zobaczymy co powie. Prosze o jakas odpowiedz jesli mielsicie takie objawy . Dziekuje
gość
04-11-2008, 18:22:00

Straciłam ciąże w 3 miesiącu i mam dokładnie takie same objawy. Bolą mnie mięśnie i stawy, odczuwam kłucie w całym ciele. Lekarze twierdza że to nie ma związku ze stratą ciąży. Tuż przed stratą ciąży bolały mnie kolana i biodro.
gość
05-11-2008, 20:53:00

Zróbcie sobie badania na żółtaczkę typu B i typu C - zażądajcie tego.
gość
06-11-2008, 12:13:00

02-11-2008 o 20:47, gość :
witajcie czy ktos ma juz jakies rezulataty badan? ja rowniez juz popadam w depresje u mnie to juz trwa 4 miesiace i ani lepiej ani gorzej.Myslalam ze to ze stresu i po jakims czasie przejdzie ale nic z tego.Dalej mam bole,pieczenia i klocia ktore odczuwam prawie w kazdej czesci ciala.Nawet bolalo mnie oko a potem przechodzi na np reke,noge,brzuch i tak w kolko. Dodam ze mam 27 lat i wszystko zaczelo sie u mnie po stracie ciazy w 4 miesiacu. Pare dni po tym zdarzeniu zaczely sie te wszytskie bole. Ginekolog twierdzi ze nigdy nie slyszal zeby ktos mial takie bole i ze nie ma to nic w spolnego z ciaza. Neurolog tez za bardzo nie wie...nie wiem juz gdzie mam pojsc i co z tym robic. Ide jeszcze raz do nastepnego neurologa zobaczymy co powie. Prosze o jakas odpowiedz jesli mielsicie takie objawy . Dziekuje
gość
06-11-2008, 12:14:00

02-11-2008 o 20:47, gość :
gość
12-11-2008, 05:44:00

05-11-2008 o 21:53, gość :
Zróbcie sobie badania na żółtaczkę typu B i typu C - zażądajcie tego.
gość
12-11-2008, 05:52:00

Mnie kulo cos w plecah przed ciaza ale nie mam pojecia czy to mogol byc jakis poczatek choroby,dodam ze w czasie ciazy nie mialam zadnych objawow ,klocia i bolu.Wszystko zaczelo sie po starcie ciazy.Nie wiem czy to moze byc nerwica?
Zrobialm juz duzo roznych badan i nic . Od tamtego przezycia minely 4 miesiace i dzien w dzien cos mi dolega.
Napewno przeszlam przez duzo burze chormonow i szok dla organizmu ale jak dlugo to wszytsko bedzie trwac...w tej chwili nkluje mnie palec i glowa...strasznie wkurzajace :/ prosze dajcie znac czy rowniez cos takiego mileiscie i co to moze byc?
gość
15-12-2008, 17:48:00

witam, ja tez mam podobne symptomy. Po porodzie zaczelo sie mrowienie i uczucie igielek pod skora na szyi i i lewym barku oraz bol lewej reki. robilam Rtg szyi i nic nie wykazalo, badania krwi w normie i jeszcze EMG- tez ok. Wyladowalam u psychiatry i okazalo sie ze mam depresje i nerwice. Psychiatra przepisala mi Zoloft, ktory biore od 2 miesiecy. Niestety mrowienie i bole w roznych czesciach ciala pozostaly. Psychiatra kazal mi zrobic rezonans magnetyczny szyi zeby sprawdzic czy nie ma zmian zwiazanych z dyskiem itp. Teraz doszlo jeszcze pieczenie skory. mam juz tego dosyc. dzisiaj ide do lekarza i zobaczymy co mi powie.
gość
28-12-2008, 20:15:00

02-09-2008 o 06:31, gość :
witajcie ja rowniez mam podobny problem.Mam uczucie przechodzacego bolu bo calym cile.Raz noga pozniej reka ,glowa i tak w kolko .Czasami jest o uczucie jak by pradu lub uklucia igly.Bol nie jest az taki silny ale uciazliwy. Rowniez czuje bol jak by w miesniach.
Nie mam pojecia co to moze byc i lekarze rowniez nie daja mi na razie zadnej konkretnej odpowiedzi.Jeden z lekarzy stwierdzil ze to stwrdnienie rozsiane natomiast inni zaczeli mi robic rozne badania i jak na razie czekam na wyniki. Bole ktore odczuwam moga charakteryzoac sie roznymi chorobami wiec ciezko to zdiagnozowac.Lekarza juz nie ufam bo co inny to inna opinia.Jedyne co mi przychodzi na mysl ze to wszystko stres.Moze poprostu trzeba olac lekarzy wierzyc ze jest sie zdrowym i wszytsko z czasem przejdzie.Ogolnie czym wiecej slucham lekarzy tym bardziej czuje sie chora...
gość
28-12-2008, 20:32:00

Witam moja mama ma podobny problem już nie wiem co mam robić byliśmy kilka razy w szpitalu ,radziliśmy się prywatnie kilku lekarzy każdy stawia inną diagnozę bul jest nie do wytrzymania proszę jeśli ktoś może poradzić pomóc może miał podobny problem proszę o odpowiezdz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: