Reklama:

fibromialgia (28)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkująca
12-05-2010, 19:53:40

nie pomyślałam o takiej rehabilitacji jak mata. Dotychczasowa rehabilitacja w postaci krioterapii, magnetroniku, i innych temu podobnych nie dawała rezultatu, zajmowała tylko mój czas i jeszcze mnie bardziej dołowała. Nie wiem tylko skąd taką matę wziąć, można ją gdzieś kupić? na razie pozdrawiam
Początkująca
13-05-2010, 07:23:28

na krioterapii nie byłam, zakończyłam też wizyty u psychologa, nadal korzystam z maty 2 razy dziennie. Są dni, że boli bardziej, ale sa też dni, że czuję się bardzo dobrze. jeśli byłabys zainetersowana matą to podam Ci namiar do osoby, która się tym zajmuje.
Napisz jak radzisz sobie z psychiką
Pozdrawiam
Kasia
Początkująca
13-05-2010, 07:23:30

na krioterapii nie byłam, zakończyłam też wizyty u psychologa, nadal korzystam z maty 2 razy dziennie. Są dni, że boli bardziej, ale sa też dni, że czuję się bardzo dobrze. jeśli byłabys zainetersowana matą to podam Ci namiar do osoby, która się tym zajmuje.
Napisz jak radzisz sobie z psychiką
Pozdrawiam
Kasia
Początkująca
17-11-2012, 18:31:31

Witam,
Widzę, że już nikt się tu nie odzywa, ale może jakoś ożywię temat. Mój chłopak prawdopodobnie cierpi na fibromialgie;/ od 4 lat leczy się u wielu lekarzy bez większego rezultatu.walczy z dziwną choroba mięśni, znalazł się u psychiatry i po roku bezskutecznego leczenia obawiamy się, że może być chory na tą właśnie chorobę. Czy mogłaby mi ktoś podać jakieś namiary do dobrego lekarza znającewgo się na fibromialgi ( najlepiej gdzieś w centrum) który mógłby nam pomóc i stwierdzić czy to rzeczywiście ta choroba???? My nie możemy nikogo znaleźć ;/ czy tę chorobę można wyleczy? znacie kogoś takiego kto w pełni z tego wyszedł? Nie mamy już siły na to wszystko ;/ Jak się czujecie? Czy z Wami jest już choć trochę lepiej??
Pozdrawiam!
Początkująca
20-01-2016, 13:45:07

Ludzie sobie nawet sprawy nie zdają jaki to jest ból... faszerowali mnie lekami i nic to nie dało! Lekką ulgę przyniosła mi akupunktura i odpromienniki, którymi się 'obkładałam'.
Początkująca
21-01-2016, 11:59:36

Długo na tę akupunkturę chodziłaś? A skąd miałaś odpromienniki?
Początkujący
01-02-2016, 10:54:09

Znajoma leczona jest teraz pregabalina i sobie chwali. Ja chcialam sie dostac do badania klinicznego w Nowej Soli wlasnie z tą pregabalina ale za daleko mi dojezdzac i praca nie pozwala. Jakby ktos chcial sprobowac to Twoja przychodnia, Nowa Sól.
Pozdrawiam
Początkująca
04-02-2016, 13:41:24

Outka chodziłam regularnie raz w tygodniu przez ok. ponad 4 miesiące. Ale miałam znajomą, która się tym zajmuje, więc aż tak dużo nie płaciłam za to.
A odpromienniki zamówiłam przez Internet, jak sobie wpiszesz odpormienniki bio infoo to znajdziesz info o nich.
fox22 a co to jest ta pregabalina?
Początkująca
05-02-2016, 09:00:46

Jeśli pomógł to na pewno o nim poczytam. Weszłam na pierwszy lepszy cennik tych bio info i widzę, że nie są drogie, więc jak już zamówię to pewnie dwa od razu.
Początkujący
08-04-2016, 20:09:17

ja wziałem osobiste dla Siebie i dziewczyny:) Fajna stronka masz opisy wszystkich więc każdy znajdzie pod siebie jak chce.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: