danixx206 2012-11-14 20:05:20 Ja tylko na chwilkę bo zaczełam remont w domu...
A wy z piwkiem......już mi się chce pić.....
Odezwę się jutro bo dziś na prawde nie mam czasu...
Kochana miłego....
danixx206 2012-11-14 20:05:20 Ja tylko na chwilkę bo zaczełam remont w domu...
A wy z piwkiem......już mi się chce pić.....
Odezwę się jutro bo dziś na prawde nie mam czasu...
Gość 2012-11-14 22:37:07 Wyplacze sie Tobie Oblosiu w chmurke , boli , boli , boli
kupil mi malz zurawiny , ale nie sa kwasne , jakie znam swieze z krzaczka , tylko susz slodki,sa smaczne ,teraz bede pilnowac aby codziennie te dobroczynne owocki jesc , gdybym gdzies znalazla surowe na kisielek i kompocik , byloby z pozytkiem dla pecherzyka .
Stent zalozono na okres 3 m-cy , mam nadzieje ze do tego czasu raczy kamysio opuscic goscinne schronisko nawet nie mialam pojecia , ze wyhodowalam 7 mm, ktory nijak nie chce wyjsc , uparta koza.
Leki -flomax i cipro, - smoczek cmoczek
mare 2012-11-15 08:35:51Witam z rana...Gość 2012-11-14 22:37:07 Wyplacze sie Tobie Oblosiu w chmurke , boli , boli , boli
kupil mi malz zurawiny , ale nie sa kwasne , jakie znam swieze z krzaczka , tylko susz slodki,sa smaczne ,teraz bede pilnowac aby codziennie te dobroczynne owocki jesc , gdybym gdzies znalazla surowe na kisielek i kompocik , byloby z pozytkiem dla pecherzyka .
Stent zalozono na okres 3 m-cy , mam nadzieje ze do tego czasu raczy kamysio opuscic goscinne schronisko nawet nie mialam pojecia , ze wyhodowalam 7 mm, ktory nijak nie chce wyjsc , uparta koza.
Leki -flomax i cipro, - smoczek cmoczek
A z tych suszonych to też będzie kompocik..... a do 3 - miesięcy to zejdzie ...co by tak dlugo robił...
Śpij dobrze Duszku.....
A dziewczyny już wstały......by sie ze mna przywitały...
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.