Reklama:

epilepsja (6542)

Forum: Padaczka

VIP
14-11-2012, 19:31:53

danixx206 2012-11-14 20:05:20 Ja tylko na chwilkę bo zaczełam remont w domu...
A wy z piwkiem......już mi się chce pić.....
Odezwę się jutro bo dziś na prawde nie mam czasu...
Dani siła rozpiera i za remont się zabiera.....
Kochana miłego....
gość
14-11-2012, 21:37:07

Wyplacze sie Tobie Oblosiu w chmurke , boli , boli , boli
kupil mi malz zurawiny , ale nie sa kwasne , jakie znam swieze z krzaczka , tylko susz slodki,sa smaczne ,teraz bede pilnowac aby codziennie te dobroczynne owocki jesc , gdybym gdzies znalazla surowe na kisielek i kompocik , byloby z pozytkiem dla pecherzyka .
Stent zalozono na okres 3 m-cy , mam nadzieje ze do tego czasu raczy kamysio opuscic goscinne schronisko nawet nie mialam pojecia , ze wyhodowalam 7 mm, ktory nijak nie chce wyjsc , uparta koza.
Leki -flomax i cipro, - smoczek cmoczek
gość
14-11-2012, 21:45:55

Reniu piwko pyszne zimne i perliste , zmrozone ! , dziekuje , kamyczek tez lubi ,mowi , ze sie nie zgubi...
gość
14-11-2012, 21:57:40

Witam serdecznie, chciałabym zwrócić się z prośbą do osób z epilepsją, które posiadają aure przed padaczkową .Pracuje nad urządzeniem, które ma na celu pomóc osobom chorym na epi. Potrzebuje przeprowadzić badania w formie kwestrionariuszy ankietowych. Osoby, które zechciałyby mi pomóc prosze o maile zatytułowane EPI na adres wasilewskakingaa@o2.pl w przeciagu 2 tygodni prześle maila zwrotnego z kwestionariuszem, i następnie poprosze o odesłanie go spowrotem do mnie na maila.
Pozdrawiam i iczę na waszą bezcenną pomoc
VIP
15-11-2012, 07:35:51

Gość 2012-11-14 22:37:07 Wyplacze sie Tobie Oblosiu w chmurke , boli , boli , boli
kupil mi malz zurawiny , ale nie sa kwasne , jakie znam swieze z krzaczka , tylko susz slodki,sa smaczne ,teraz bede pilnowac aby codziennie te dobroczynne owocki jesc , gdybym gdzies znalazla surowe na kisielek i kompocik , byloby z pozytkiem dla pecherzyka .
Stent zalozono na okres 3 m-cy , mam nadzieje ze do tego czasu raczy kamysio opuscic goscinne schronisko nawet nie mialam pojecia , ze wyhodowalam 7 mm, ktory nijak nie chce wyjsc , uparta koza.
Witam z rana...
A z tych suszonych to też będzie kompocik..... a do 3 - miesięcy to zejdzie ...co by tak dlugo robił...
Śpij dobrze Duszku.....
A dziewczyny już wstały......by sie ze mna przywitały...
Komentatorka
15-11-2012, 07:36:03

Witam bez atakowo ale noc za krotka ledwo na oczy patrze narazie pozdrawiam
:)
Komentatorka
15-11-2012, 07:37:25

mare 2012-11-15 08:35:51
Gość 2012-11-14 22:37:07 Wyplacze sie Tobie Oblosiu w chmurke , boli , boli , boli
Witam z rana...
A z tych suszonych to też będzie kompocik..... a do 3 - miesięcy to zejdzie ...co by tak dlugo robił...
Śpij dobrze Duszku.....
A dziewczyny już wstały......by sie ze mna przywitały...
Reniu ja Cie Witam i o zdrowie pytam
VIP
15-11-2012, 07:42:55

U mnie słoneczko na nie a ....ja pozdrawiam Ciebie ...
Dziękuję zdrówko dopisuje....
gość
15-11-2012, 09:36:32

Witam i ja.....u mnie remont dalej trwa.....
A ja za gołąbki się biorę.....wszystkich chętnych zapraszam
Komentatorka
15-11-2012, 09:40:57

Witaj Danii
oj dawno nie jadlam gołąbkow chetnie bym zjadlam ...ale z drugiej strony z ptaszydlem mi sie kojarzy

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: