Reklama:

epilepsja (6543)

Forum: Padaczka

Komentatorka
14-11-2012, 14:28:41

lepiej mi huraaaaaaa
ale było strasznie myślałam ze padnę
:)
gość
14-11-2012, 14:36:36

To fajnie Basiu, że przeszły boleści to i humor lepszy od razu... jeszcze duszkowi żeby przeszły bóle dziurki
Duszku a co Ty kamienicę będziesz stawiać, że kamienie hodujesz ? musisz teraz dużo pić, żeby wypłukiwać... najlepsze piweczko na kamyczki
obłoczek
tak mi się sennie po obiadku zrobiło, chyba się bachnę na godzinkę pod kocyk
Komentatorka
14-11-2012, 14:41:05

oj obłoczku strasznie cierpiałam ...mam strasznie bolesne miesiączki i jak przechodzi to taką ulge czuje ze nie masz pojęcia
Milej drzemki
VIP
14-11-2012, 14:41:16

Na szczęście Basiu.....ja jeszcze do sklepu pojade Duszkowi skrzynkę piwa przywiozę ....bo kamienie będzie płukała czy topiła.....jak to obłoczek pisał.....
Komentatorka
14-11-2012, 14:45:02

mare 2012-11-14 15:41:16 Na szczęście Basiu.....ja jeszcze do sklepu pojade Duszkowi skrzynkę piwa przywiozę ....bo kamienie będzie płukała czy topiła.....jak to obłoczek pisał.....
oj polskie piwko na pewno pomorze na kamyczki
Komentatorka
14-11-2012, 16:26:21

takaiga 2012-11-13 12:17:47 Maja to tak wyglada:
jajniki słabo pracują jak na 12dc... najwiekszy pecherzyk to 11mm... i to po CLO frown lekarz dokladnie ogladal moja karte, jak u mnie wszytsko przebiega bo sam byl zdziwiony ze takie male pecherzyki i po laparoskopii i po Clo...
wynik testosteronu mam 90 przy normie 15-81.. wiec lekarz przepisal mi od nastepnego cyklu tabletki antykoncepcyjne... plus Androcur - lek obnizajacy testosteron, ktory musi byc podany z antykoncepcyjnymi.. no zalaamka kompletna ;(
dodal ze ten miesiac stracony na starania bo nie widzi z jajnikow zeby moglo sie udac... ale cuda sa...-powiedzial frown
noc nie spalam... poszlam spac o 12 zbudzialam sie o 4... potem o 5.22 i tak nie spie frown klatka piersiowa boli z nerwów...tak wiec niespodzianki dla rodziny na swieta nie bedzie.. frown
wykończy mnie to wszytsko...
w dodatku migrena mnie łapie z nerwów ;/
Takaiga, jak ja miałam takie pęcherzyki to lekarz mówił, że ładne.... tyle, że ja po clo ale drożności nie miałam.... może dlatego... czemu tak się czepia tego testosteronu... najważniejsze jest bys miała prolaktyne, progesteron i tsh w normie... z tego co ja przerabiałam ale w sumie to on jest lekarzem...
Trzymaj się kochana, cuda się zdarzają i pęcherzyk jest dość duży więc działaj z mężusiem
Marlena
gość
14-11-2012, 16:26:27

mare 2012-11-14 15:41:16 Na szczęście Basiu.....ja jeszcze do sklepu pojade Duszkowi skrzynkę piwa przywiozę ....bo kamienie będzie płukała czy topiła.....jak to obłoczek pisał.....
Co tam jedna skrzynka Reniu od razu weź dwie, druga dla nas... będziemy towarzyszyć Duszkowi w topieniu tych kamyków, w towarzystwie raźniej
VIP
14-11-2012, 16:38:51

Gość 2012-11-14 17:26:27
Co tam jedna skrzynka Reniu od razu weź dwie, druga dla nas... będziemy towarzyszyć Duszkowi w topieniu tych kamyków, w towarzystwie raźniej
To o z tymi kamykami robimy ......piwo jest ...topimy...
gość
14-11-2012, 16:43:41

Ja ukradkiem , malz kaze lezec , a mnie ciagnie i boli cale podbrzusze jak przy bolach miesiaczkowych , jezeli wstane to podtrzymuje cipcip przy chodzeniu , mam uczucie , ze mi cale przewody wyleza z tym stentem , ( tubka)
Obloniu przyplyn na bialym koniu..
piwo dla duszka i zurawiny
zdrowe jak truskawki
albo jak maliny
gdy nerki poczuja smak polskiego piwa
potrzasna kamykami , by sie ich pozbywac...
a czy piwo to tak dla jaj ?
wiem , ze alko i jaja to koktail...
VIP
14-11-2012, 16:49:43

No piwko szklaneczka wskazana przy takich problemach....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: