lepiej mi huraaaaaaa
ale było strasznie myślałam ze padnę
mare 2012-11-14 15:41:16 Na szczęście Basiu.....ja jeszcze do sklepu pojade Duszkowi skrzynkę piwa przywiozę ....bo kamienie będzie płukała czy topiła.....jak to obłoczek pisał.....
takaiga 2012-11-13 12:17:47 Maja to tak wyglada:
jajniki słabo pracują jak na 12dc... najwiekszy pecherzyk to 11mm... i to po CLO frown lekarz dokladnie ogladal moja karte, jak u mnie wszytsko przebiega bo sam byl zdziwiony ze takie male pecherzyki i po laparoskopii i po Clo...
wynik testosteronu mam 90 przy normie 15-81.. wiec lekarz przepisal mi od nastepnego cyklu tabletki antykoncepcyjne... plus Androcur - lek obnizajacy testosteron, ktory musi byc podany z antykoncepcyjnymi.. no zalaamka kompletna ;(
dodal ze ten miesiac stracony na starania bo nie widzi z jajnikow zeby moglo sie udac... ale cuda sa...-powiedzial frown
noc nie spalam... poszlam spac o 12 zbudzialam sie o 4... potem o 5.22 i tak nie spie frown klatka piersiowa boli z nerwów...tak wiec niespodzianki dla rodziny na swieta nie bedzie.. frown
wykończy mnie to wszytsko...
w dodatku migrena mnie łapie z nerwów ;/
mare 2012-11-14 15:41:16 Na szczęście Basiu.....ja jeszcze do sklepu pojade Duszkowi skrzynkę piwa przywiozę ....bo kamienie będzie płukała czy topiła.....jak to obłoczek pisał.....
Gość 2012-11-14 17:26:27Co tam jedna skrzynka Reniu od razu weź dwie, druga dla nas... będziemy towarzyszyć Duszkowi w topieniu tych kamyków, w towarzystwie raźniejmare 2012-11-14 15:41:16 Na szczęście Basiu.....ja jeszcze do sklepu pojade Duszkowi skrzynkę piwa przywiozę ....bo kamienie będzie płukała czy topiła.....jak to obłoczek pisał.....
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.