Reklama:

epilepsja (6543)

Forum: Padaczka

gość
04-08-2012, 18:30:34

Dziękuję Aluś za pozdrowienia. A jak miodek , słodki:)
gość
04-08-2012, 18:32:25

Daniela milej zabawy zyczę na imprezie. Niema jak imprezy.Kiedy ja ostatnio bylam na imprezie, chyba 4 lata temu:)
gość
04-08-2012, 18:44:59

Aniu, miodek zawsze będzie słodki
Pozdrawiam Alicja
gość
04-08-2012, 18:53:41

alicjaskroczek@op.pl 2012-08-04 20:44:59 Aniu, miodek zawsze będzie słodki
Pozdrawiam Alicja
Alunia , gdy będzie zrobiony przez Ciebie to zawsze będzie słodki:)
Komentatorka
04-08-2012, 19:33:58

Alicja ja wiem ze kazdy autystyk ma jakies zdolnosci zresztą wielu naukowcow mialo autyzm..Szymon np ma dosonałą pamięć do miejsc wystarczy ze byl tam raz i juz pamieta czasem mnie tym szokuje bo tu w uk wiele miejsc wygląda tak samo ...pewnego razu jedziemy taksowką kolo takiej szkoly gdzie bylismy raz dorosly mialby problem zeby to zapamietac a on mowi BYLEM TU poprostu bylam w szoku...ale wiesz kazda matka martwi sie o swojego kosmite(tak czesto mowi sie o autystach hehe)jak bedzie sie rozwijal i wogole jak bedzie radzil sobie w zyciu...
Reniu Konrad jest starszy chodzi juz do szkoly ma 7 latale tez ma cechy autystyczne tylko łagodniejsza odmiane jest wyjatkowym mądralą ale bardzo ciezki w zyciu coodziennym a maly czorcik ma 3,5 roku chodz wyglada moze na 2,5 wiesz do tego wszystkiego jest ostatni taka szkocka niespodzianka
duszku jak tam wyprawa?
Danii milej balangi
maju zajrzyj do nas
a nasz młody to juz zapomnial o starych babach hehe
Aniu pozdrowienia
gość
04-08-2012, 19:40:24

Mlody pewnie uczy lub udziela korepetycji:)
VIP
04-08-2012, 20:09:02

zqobasia 2012-08-04 21:33:58 Alicja ja wiem ze kazdy autystyk ma jakies zdolnosci zresztą wielu naukowcow mialo autyzm..Szymon np ma dosonałą pamięć do miejsc wystarczy ze byl tam raz i juz pamieta czasem mnie tym szokuje bo tu w uk wiele miejsc wygląda tak samo ...pewnego razu jedziemy taksowką kolo takiej szkoly gdzie bylismy raz dorosly mialby problem zeby to zapamietac a on mowi BYLEM TU poprostu bylam w szoku...ale wiesz kazda matka martwi sie o swojego kosmite(tak czesto mowi sie o autystach hehe)jak bedzie sie rozwijal i wogole jak bedzie radzil sobie w zyciu...
Reniu Konrad jest starszy chodzi juz do szkoly ma 7 latale tez ma cechy autystyczne tylko łagodniejsza odmiane jest wyjatkowym mądralą ale bardzo ciezki w zyciu coodziennym a maly czorcik ma 3,5 roku chodz wyglada moze na 2,5 wiesz do tego wszystkiego jest ostatni taka szkocka niespodzianka
duszku jak tam wyprawa?
Danii milej balangi
maju zajrzyj do nas
a nasz młody to juz zapomnial o starych babach hehe
Aniu pozdrowienia
Wiesz Basiu nie wiedziałam nic do tej pory o dzieciach dotkniętych autyzmem.....dziękuje że nam przybliżyłaś świat tych istotek.......a ta jego pamięc naprawdę zdumiewająca........kurcze sklerozami już dokucza....To Konradek jest starszy.....a młodszy Szymon.....bo pamięć już nie ta i musisz wybaczyć....
Komentatorka
04-08-2012, 20:42:58

wybaczam wybaczam hehe
powiem Ci Reniu ze ja tez dopoki mnie to nie dotyczylo to nie wiele wiedzialam...raczej wiedzialam o takim ciezkim autyzmie ale teraz jest wiele odmian autyzmu i cech z tego spectrum zycie z takimi dziecmi jest bardzo ciezkie ale i na nude nie mozna narzekac ...czasem bywaja sytuacje komiczne np dzieci autystyczne maja problem z rozumieniu pojec dwuznacznych przenosni itp opowiem Wam taką sytuacje ...ubieram szymonowi buty ...mowie czekaj musimy jeszcze jezyk wyciagnąc a on odrazu wywala mi jezor z buzi mimo tlumaczen nie jest wstanie zrozumiec ze to i to jest jezyk
VIP
05-08-2012, 08:11:04

Basiu aby Szymanek dobrze sie czuł w tym przedszkolu.....trzymam kciuki.....Basiu za Ciebie też....zbys miała siłę na to wszystko.....pozdrawiam...
gość
05-08-2012, 12:54:26

Witajcie Kochani !!!!!!
Najpierw musiałam przeczytać o czym żeście pisali.....a było tego trochę
Impreza się udała, dzisiaj prawie odpocząć a jutro od nowa trzeba się brać za robotę.....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: