Reklama:

Epilepsja leczona ziołami (38)

Forum: Padaczka

gość
28-03-2011, 02:07:36

Piąty rok mam z głowy dzięki ziołom.

1) kora wierzby
2) liść pokrzywy
3) ziele ruty
4) liść melisy
5) kwiat lawendy
6) korzeń łopianu
7) szyszka chmielu
8) korzeń kozyłka lekarskiego
9) koszyczki rumianku
10) ziele dziurawca
11) liść orzecha włoskiego
wszystkie po 50 gramów to tyle
...
książka ma tyt. WRÓĆMY DO ZIÓŁ.....ojca Klimuszko Czesław
Brałem 2 x dziennie,po zmieszaniu ziół wywar w szklance po nakryciu jej na kilk. minut.Miałem delikatny atak po mies, lub 2 mies. mówiłem normalnie po 5 minutach.Wcześniej nieczytelny do m/w 1 godziny.zioła odłożyłem po kilku miesiącach.Nie ma ataków 5 rok !!!Biorę Lamotrix ale to leczy psychicznie tylko,biore na wszelki wyp.Po wypadku brałem Lamoterix 50 i 100mg ataki miałem co parę tygodni,to był zciskoszczęk parę min. bez utrat świadomości zawsze.Spróbujcie to cena ok 25 zł (zioła).Pozdrawiam Andrzej yoko1@wp.pl

gość
04-12-2014, 08:54:42

A ja polecam produkt naszej firmy Eko Fun - Zioła dr Moritza, które oczyszczają organizm z toksyn. Używa się je po przejściu jakichkolwiek chorób. Są delikatne, nie podrażniają żołądka.
Podaję link do naszych produktów: http://ekofun.eu/pl/c/Suplementy-A.-Moritz/63 oraz zachęcam do zakupu!
Komentatorka
05-12-2014, 19:01:07

Gość 2014-12-04 09:54:42
A ja polecam produkt naszej firmy Eko Fun - Zioła dr Moritza, które oczyszczają organizm z toksyn. Używa się je po przejściu jakichkolwiek chorób. Są delikatne, nie podrażniają żołądka.
Podaję link do naszych produktów: http://ekofun.eu/pl/c/Suplementy-A.-Moritz/63 oraz zachęcam do zakupu!
Wszystko się zgadza ale nie leczy to padaczki - nie ustąpią ataki po ziołach, mogą one ew. wesprzeć leki. Poza tym może być tak, że po 2, czy więcej napadach nie będzie następnych i przypisujemy to działaniu różnych preparatów.
Na pewno pomagają one przy wielu chorobach, dolegliwościach ale nie przy padaczce - tu muszą być specjalistyczne leki.
gość
06-12-2014, 08:30:41

LAMOTRIX-Wskazania:
W monoterapii u dorosłych i dzieci powyżej 12 roku życia z częściowymi napadami padaczkowymi, wtórnie uogólnionymi napadami toniczno-klonicznymi oraz pierwotnie uogólnionymi napadami toniczno-klonicznymi. Jest wskazany także w terapii skojarzonej u dorosłych i dzieci powyżej 2 roku życia z częściowymi napadami padaczkowymi, wtórnie uogólnionymi napadami toniczno-klonicznymi i pierwotnie uogólnionymi napadami toniczno-klonicznymi. Preparat jest wskazany w leczeniu napadów padaczkowych związanych z zespołem Lennox-Gastaut.
Piąty rok mam z głowy dzięki ziołom.
I nie pisz, że Ci pomogły zioła, cały czas jesteś na leku przeciwpadaczkowym, dobrze dobranym.
Komentatorka
06-12-2014, 15:30:32

@Gość 09:30:41
Skąd się bierze taki "pęd" i ślepa wręcz wiara w różne zioła, mieszanki z klasztorów, opactw etc.? Potem często ludzie się dziwią, że kiedy już pójdą do lekarza, ten "nagle" mówi im, że są poważnie chorzy. Ludzie często przecież odstawiają leki i biorą różne takie naturalne specyfiki...
gość
08-12-2014, 04:07:07

Panie /pani gosciu forum nie jest od reklamowania zadnej firmy pana Morica , chyba tak brzmi jego nazwisko , ani zadnej innej. Zaleta tego anonsu jest stwierdzenie , ze dziala na oczyszczanie z toksyn, ale prosze tego nie robic na epilepsji.Reklama dzwignia handlu , a za ile pani to dzwiga , oj niewdzieczna praca, chyba , ze sie oplaca.
gość
10-12-2014, 16:48:26

Witajcie ,prosze jesli mozna o dodatkowe ziola , nie musza byc numerowane w kolejnosci , ja chce oczysc organizm z toksyn , jesli ktos ma chwilke czasu . Mam spis ziolek , kazde ziolko ma swoj numer , wiec prosze tylko numerki a ja zrobie mieszanke oczyszczajaca , regenerujaca I dam znac jak czuje sie po tych naparach.
Komentatorka
10-12-2014, 17:00:45

Cześć Gościu - ja już napisałam, co myślę o tego typu "leczeniach" ale mój znajomy ma też jakieś takie zioła z cyferkami/od jakichś mnichów? Jak ma Ci to pomoc to "lecz się":
89 1090 1492 0000 0001 2111 6651
Ciekawa jestem, jak Ci to pomoze? Napisz
gość
10-12-2014, 17:14:52

Fajnie , bede parzyc a jeszcze podaj nazwe Zakonu, odnajde wedlug przepisu tych braci sposob parzenia .
Komentatorka
10-12-2014, 17:59:30

Gość 2014-12-10 18:14:52
Fajnie , bede parzyc a jeszcze podaj nazwe Zakonu, odnajde wedlug przepisu tych braci sposob parzenia .
Nie ma napisane, jaki to zakon..., moze zapomniał...?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Napady padaczkowe u 16 latki podczas snu
Witam , mam pytanie czy ktoś spotkał się z napadami występującymi tylko podczas snu w godzinach porannych.Pacjent podczas snu , zaczyna mieć drgawki , utrata przytomności , atak trwa 3-4 minuty , po ataku zasypia dalej ...rezonans ok , eeg 1 wszystko ok , drugie po roku niby cos pokazało niby na FS .
Forum: Padaczka
gość
Drętwienie lewej strony twarzy
Witam. Kilka dni temu zaczęły bolec mnie stawy i mięśnie lewej ręki i nogi. Pojawiło się drętwienie i zawroty głowy. Po kilku dniach ustąpiło ale pojawiło się drętwienie w okolicach lewej skroni i ból głowy nieraz z zawrotami głowy. Co to może być? Brak jakiś witamin?
gość
Rezonans głowy i angiografia bez kontrastu
Proszę o odpowiedź czy muszę się martwić wynikami? Kilka razy pojawił się ból głowy, dwa razy przestawałam widzieć i wrażenie wykręcania gałek ocznych, zawroty głowy. Narazie ustało. Pojawia się pisk lub szum w uchu. Okulista zapisał okulary. Poniżej wynik badania: Badanie angio-MR: hipoplazja odcinków A1 t. mózgu przedniej prawej i P1 t. mózgu tylnej prawej, wady naczyniowej ani ewidentnej niedrożności w obrębie tętnic koła Willisa badanie nie wykazało. Opis badania: Badanie MR głowy wykonane w sekwencjach FSE, SE, FLAIR, opcji DWI, SWAN w obrazach T1- i T2- zależnych w płaszczyznach czołowej, strzałkowej i poprzecznej wykazuje: Układ komorowy położony pośrodkowo, nieposzerzony. Przestrzenir podpajeczynówkowe prawidłowej szerokości. W nad namiotowej istocie białej okołokomorowej przy rogach czołowych komór bocznych pojedyncze drobne ogniska hiperintensywne w obrazach T2-zależnych i FLAIR o śr. do 3mm - zmiany o charakterze niedokrwiennym. Poza tym intensywność sygnału istoty białej i szarej prawidłowa. Struktury podnamiotowe prawidłowy obraz MR. Cech ograniczenia dyfuzji w badaniu DWI ani ognisk krwotocznych w SWAN nie stwierdza się. Czy muszę się martwić?
gość
Torbiel w okolicy podgnykowej
Czy może ktoś miał usuwaną torbiel w okolicy podgnykowej? Wykonanych wiele rezonansów, ostatnio usg szyi pokazuje, że torbiel raz jest większa raz mniejsza. Nie wiem czy to niedokładność pomiarów wykonujących badanie czy faktycznie zmienia wymiary. Syn chodzi z tym już 5 lat i do tej pory żaden lekarz nie określił się co z tym robić. Ostatni lekarz wykonujący usg stwierdził, że syn musi pójść na operację, nie czekać i to wyciąć. Poczytałam sporo na ten temat i okazuje się, że to poważna operacja a nie wizyta u stomatologa. Jednak żaden lekarz tego nie powie, nie wyjaśni. Czy my trafiamy tylko na takich właśnie lekarzy? Może ktoś mógłby polecić lekarza, szpital etc. komu udało się wyjść bez skutków ubocznych po takiej operacji?
Reklama: