Reklama:

EPILEPSJA A MARIHUANA, POZYTYWNE DZIAŁANIE CZY BUJDA??? (100)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-02-2018, 01:04:47

Szczeze mowiac sa i tacy co pala zwyka marichuane nie lecznicza ale to ich sprawa to swinstwo ich zabija.W porownaniu do leczniczej nie ma nawet porownania i dlatego cena inna i dostepnosc.
jesli myslisz ze uposledzanie sobie mozgu smieciowka jest git to jestes w bledzie poleca pluca j 96
a i w bani nie chalo chyba ze guza dostaniesz i w koncu zmadrzejesz ze nie tendy droga.
jesli ziola to ziola a nie kwasy za 40dyszki.
gość
18-02-2018, 01:31:22

Przypisuje sie do wyzej tekstu.
choc pomieszany.
Znam goscia co se 2guzy barobil a co ciekawe z 2wyszedl calo 3pojawil sie w plucach i tu byl problem.
Niestety nie dal se czlek przetlumaczyc i niestety.troche przesadzil co tydzien w weekend jaral.
Wszyscy madrzy ale rodzice z tym sobie nie poeadza do smierci
gość
18-02-2018, 16:25:37

Tak to prawda wiem ze kora tez wkoncu blagala o lecznicza a nie ten syf co mlodziesz pali.Glupieja sa odludkami swojego nudnego zycia a pomysly maja takie ze plakac sie chce.
Powodzenia i tylko lecznicza bo syfu nie biezcie szkoda pluc i mozgu ktory hest jedna z przyczyn jarania syfu -guzy
gość
22-02-2018, 00:01:55

Moj syn ma wode w plucach dzieki temu czym chandluja!
gość
04-03-2018, 00:42:52

Moj kumpel umiera
najpierw zarabal se zycie pomyslami ktore wpedzaly go w dlugi a teraz stawy luszczyca i eak pluc.Ten syf powinni zniszczyc i na dozywocie bo coraz mlodszych wciagaja *** dilerzy w to
gość
03-05-2018, 10:02:33

Ja mam tężyczkę i zapaliłam ziółko raz na imprezie i pożalowalam. Czułam się strasznie, mrowienie niepokój, drętwienie, normalnie dostałam ataku w ciągu 5 minut. A potem wiadomo odjazd i slooooow motion ale wcale mi się nie podobało
gość
03-05-2018, 23:04:00

Tak to roznica miedzy medycznym podaniem a takim od dilerow.Nikt nie pozwolil by stosowac tego by spoleczenstwo bylo przycpane...
Tak wiec ci co jaraja nie zadko nisza swoje rodziny jak i popadaja w rozne nastawienia ja moge ja zrobie ja dojde,otorz nic z tych rzeczy w ich zyciu sie nie wydazy lecz tak dokoncza swoje zywota.Co wiecej w calej polsce jest b.duzo organizacji nie tyle juz do umowmy sie cpuna/ki lecz do rodzin pokrzywdzonych przez dana osobe i najczesciej psychiczne co jest bardzo duzym znacznikiem w tej sprawie gdyz sa naprawde skolowanymi osobami.Ludzie tacy zmieniaja sie w kazdym tygodniu raz i love you a raz koniec z nami.
Dlatego majac na uwadze to co sie dzieje zachecam ludzi pokezywdzonych do otwarcia sie i wyscia do poradni.
gość
05-11-2018, 17:05:54

Ja biore lamitrin 600mg/ dzien bo dziala na mnie tylko w takiej dawce. Myslalem że po marihuanie bedzie się jak na haju. To nieprawda. Jak zapaliłem pół skręta to czułem się świetnie.... czułem neurologiczną jedność, synergie... czysty stan, wyostrzoną percepcje... samopoczucie do którego sie dąży. Wszyscy Ci co negują działanie marihuany to albo moralne ***, albo ludzie którzy nie mają pojęcia o czym mowią. Wyostrza się świadomość a nie jak po alkoholu przymula... pozdrawiam I polecam konopie z czystym sumieniem ;)
gość
23-05-2019, 20:06:08

czy Levetiracetam mozna zmieszac z cbd. Tzn brac jedno i drugie? czy odstawic Levetiracetam ? i brac tylko sam CBD.. Jakie mogą byc interalcje Levetiracetamu z CBD?
Wtajemniczony
14-01-2020, 09:10:00

na nikogo zadne narkotyki nie lecznicze dobrze nie działaja

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: