Reklama:

Dziwne drętwienie/mrowienie prawej strony twarzy... (27)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-06-2015, 15:25:54

Kurcze mam podobnie - mrowienie twarzy, po kilku miesiącach dołączyły się mrowienia i uczucie przechodzącego prądu w kończynach, czasem przytykanie ucha. Rezonans głowy nic nie wykazał. Wysiadam już psychicznie bo wywołuje to u mnie silny niepokój. Przychodzi mi jeszcze do głowy tężyczka. Co myślicie?
Początkująca
19-06-2015, 18:25:30

zrób rezonans kręgosłupa....objawy masz typowe dla odcinka szyjnego!!!!
gość
20-06-2015, 12:27:38

Dzięki za sugestię. Jestem już zapisany na ten rezonans kręgosłupa ale kolejki takie, że szkoda gadać. Chyba trzeba będzie prywatnie bo inaczej się wścieknę :(
gość
11-07-2017, 19:43:48

Witam, jezeli to mozliwe chciałabym dowiedziec sie jak dalej potoczyła sie Twoja historia. Moje objawy sa bardzo podobne:twarz ,ucho,reka. Chodze od lekarza do lekarza ,kazdy wymysla cos nowego ,nic nie pomaga. Mam nadzieje ze Tobie pomogli
gość
28-03-2018, 12:09:55

Mnie to wygląda na odcinek szyjny kręgosłupa. Jestem po trzech operacjach. Przeczulica na twarzy, mrowienia otp.., to standard. Kilka dni temu dzwignełam psiaka po sterylizacji i nie mogę dojść do siebie. Też pojawiło się dziś mrowienie po prawej stronie twarzy. Pozdrawiam Iwona takich przypadkach polecam MR szyjnego odcinka kręgosłupa. A udary są właśnie od szyjnego w dużej mierze. Brak krążenia i gotowe.
gość
05-07-2018, 17:13:16

I jak się to wszystko skończyło ?
gość
05-07-2018, 20:08:38

ofiar choroby nadal przybywa, jednak nikt nie leczy się właściwi i w końcu operuje

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: