Reklama:

Dziwna przewlekła choroba Pomocy (70)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-08-2017, 11:05:34

Nie masz wyjścia,musisz czekać na wyniki i wtedy jeszcze raz pójść do lekarza.
gość
09-08-2017, 17:26:30

wciąż nie masz właściwej diagnozy więc i leczenie nie działa, a to tak nie wiele trzeba, by się tego dowiedzieć
gość
16-08-2017, 07:58:16

Witam mam wyniki badań Borelioza igm igg miesci sie w zakresie negatywnym .. Chemia kliniczna RF wynosi 5,0 IU/ml, test na antygen w surowicy na Candyde albicans wyszedł negatywny..
gość
16-08-2017, 09:12:12

A jakie w koncu badanie na borelioze robiles?I co to jest to RF?I to ze wynik wyszedl 5,0 IU/ml,tzn mieści sie w granicach normy?
gość
19-08-2017, 09:13:51

badanie testem elisa... RF to na choroby reumatyczne miesci sie w granicach..Teraz jest duzo lepiej niż było nie wiem czemu 5 lat sie meczyłem i duzo objawow sie zmniejszyło, nic nie zmieniałem w diecie itd.. jedno co zrobiłem to znacznie mniej korzystam z komputera prawie calkowicie nie siedze od 5 miesięcy i od tego czasu stan sie poprawia.. nie wiem czemu ale tak jest... Zostało tylko napadowe swędzenie pomiedzy lewym uchem migdałkiem..i wysypki z przeczulicą ale raz w tygodniu lub niekiedy po kąpieli..
gość
19-08-2017, 10:08:17

Poczytaj sobie o chorobie mikrofalowej.Serio.
gość
21-08-2017, 10:51:38

i znowu objawy powoli wracają.. moxne swedzenie miedzy gardłem a uchem.. i straszna przeczulica skory.. dotknę lekko skory brzucha i odrazu mam czerwoną pręgę .. i nie jest to raczej dermografizm bo wyglada to inaczej ... ja jednak stawiam na objawy grzybiczne lub bakteryjne .. porobily mi sie dziwne biale czopy w kanalikach migdałow .. sa jak male kamyszki.. kiedys robilem z tego wymaz i wyszedł gronkowiec złocisty mssa mialem antybiotyk ale po pewnym czasie znowu zaczely sie tworzyc te kamienie na migdalach.. juz nie mam pomysłu jak to wyleczyć.. najgoesze jest to ze ubranie koszulki jest totalnie nie mozliwe bo kłuje mnie kazdy szew kazda metka i nawet odczowam materiał na skorze a skora robi sie czerwona ...
gość
21-08-2017, 12:11:00

A testy na alergie robiles?
gość
21-08-2017, 12:19:02

Borelioza w elisie prawie nigdy nie wychodzi.A lekarz co mówi?
gość
21-08-2017, 15:25:57

wszystkie testy na alergie robilem oprucz z krwi.. ale przyjmuje zyrtec i inne i średnio mi coś dają

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Początek diagnostyki
Witam , zmiany wykryte w sumie przypadkowo w RMagnetycznym w odcinku lędźwiowym 1.5mm prawdopodobnie wyściolczak. Był robiony RM głowy, RM kręgosłupa szyjnego i piersiowego 6 m-cy temu ( czysto ) odebrane wyniki teraz samego lędźwiowego ponownie i 1.5mm taki sam jak pół roku temu wynik... Co dalej? Jakie są dalsze postępowania... Oczywiście neurolog i neurochirurg będzie konsultacja Ale jak to co robić na co się nastawić ??
Reklama: