Reklama:

Dziwna przewlekła choroba Pomocy (70)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
25-09-2017, 23:39:39

napisze co i jak za jakies 2 miesiace od stosowania suplementow itd
gość
26-09-2017, 05:39:30

Ok.Oby cos pomoglo.
gość
26-09-2017, 18:17:49

to nie leczy tej choroby
gość
27-09-2017, 06:59:27

Czlowieku Ty piszesz tutaj,bo co?Chcesz pomoc czy zaistniec?Bo mam wrazenie ,ze bardziej to drugie.
gość
27-09-2017, 18:02:53

stosuje witamine d,wit k , msm siarke,kwas liponowy,wit c,complex wit B,Dlpa i naltrexon wszystko w najwiekszym dostepnym skladzie.. odczowam lekką poprawe nastroju .. zobaczymy za miesiąc ..
gość
20-10-2017, 01:16:04

stosuje suplementy juz 3 tydzien itd lecz caly czas sie zle czuje,od jakiegos czasu na paznokciach pojawily sie białe kreseczki,od połowy płytki w dół paznokcia mam bardzo siny kolor paznokci u rąk..
gość
24-11-2017, 10:39:20

No i lipa.. caly czas te ....... wysypki i piekąca skóra... Nie da sie tego wyleczyć,lekarze idioci a ja nie mam pomysłow.. Wiec zostaje mi leżeć w łózku na utrzymaniu do konca zycia bo z tym ścierwem nie da sie normalnie funkcjonować... koszulki kur... ubrac nie moge bo pali jak bym się wrzątkiem oblał..chyba że do pracy będę chodził na golasa ... Żal.pl a tępi lekarze umieją tylko leczyć przeciebienia witaminą c.. i biorą za to chajs z kosmosu.. 6 rok męczarni. *** gowno..ide se strzelić w łeb bo już wole zdechnac niz czuc sie hak gowno w betoniarce
gość
27-11-2017, 06:27:42

Witam.Juz kiedys pisalam w tym watku,ale napisze jeszcze raz,bo wiem jak to jest chodzic od lekarza do lekarza i kazdy patrzy jak na debila.Po dwoch latach tulaczki trafilam do neurologa,ktory specjalizuje sie w leczeniu neuroboreliozy.Wczesniej dwa razy bylam u zakaznikow(w tym jeden pan profesor).Trzy testy elsia,jeden wester blota,nic.Odsylali mnie do domu z glupim usmiechem na ustach,twierdzac,ze to nie borelioza.Dopiero ta pani neurolog,zlecila test CD 57 i wyszlo.Przewlekla neuroborelioza,do tego tzw koinfekcje czyli bartonella i babeszjoza i to wszystko od jednego malego kleszcza.Jednym z objawow jaki mam jest "zimne pieczenie"(tak to nazwalam).To jest takie uczucie jakby mnie ktos jednoczesnie polewal lodowata i wrzaca woda.Co prawda nie mam wysypki,ale uczucie straszne.To tylko jeden z objawow,a jest ich cala masa.Do tego pieczenie jezyka,takze ja bym zrobila jeszcze raz krok w kierunku boreliozy.Z tego co pamietam robiles test elisa,ale uwierz mi,on g...o daje,zwlaszcza jesli borelioza jest "stara".Elise to mozna sobie zrobic po mniej wiecej dwoch tygodniach od ugryzienia,a tez nie wiadomo czy wyjdzie.Pozdrawiam.
gość
26-08-2021, 18:48:15

Gość 2017-09-16 16:19:09
Nie mam diagnozy,przeczulica skory caly czas występuję,swedzenie na granicy ucha a migdałka zaleczyłem poprzez chrzan,obrane patyczki wkladam do ucha i jest mniejszy świąd,sam to przeczytalem i zastosowałem,od 5 lat lekarze na to nie wpadli.. Poty i grzanie się ciała caly czas występuję,od poniedziałku wchodze na naltrexon malymi dawkami 1,5 ml ,zdam relacje czy pomaga czy nie,do lekarzy juz nie chodze bo szkoda mi kasy,bylem u kazdego speca po 5 razy, i nie ogarniają..Wole wziasc sprawy w swoje rece .
gość
26-08-2021, 18:52:52

Może to choroba o podłożu nerwicowym, zaczerwienienie skóry po przerysowaniu na to wskazuje,
choć dermatolodzy nazywają to jakąś ...grafią, życzę wytrwałości i powodzenia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: