Reklama:

Dziwna przewlekła choroba Pomocy (70)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
03-07-2017, 07:26:14

Zrób badanie KKI pod kątem boreliozy. Ja od 6 lat jestem leczona na Stwardnienie Rozsiane. Ale dużo objawów mam które ty wymieniłeś a one do SM nie pasują. Zaczęłam czytać o boreliozie i wszystko pasuje. Okazuje się, że ta paskuda niszczy mi organizm od 15 lat. Test elissa robiony 4 razy za każdym razem daje wynik negatywny. A KKI jest bardziej wiarygodny. Walcz o siebie. Pozdrawiam.
gość
03-07-2017, 07:50:42

Ja też jestem zdania,że to coś odkleszczowego,zreszta wyżej już bylo napisane.Choroby odkleszczowe daja różnorodne ,dziwne objawy,a lekarze patrza na ludzi ktorzy uskarżaja sie na dziwne dolegliwosci,jakby Ci luszie spadli z ksiezyca i mówili od rzeczy.
gość
03-07-2017, 07:56:41

A robiłaś ten test KKI?Czemu leczą Cie na stwardnienie rozsiane,robili Ci jakies badania po ktorych stwierdzili ze to SM?
Początkująca
04-07-2017, 15:55:00

Ja miałam podobne problemy, robiłam różne badania. One nie od razu wychodzą wskazując na chorobę. Do diagnozowania potrzeb na prawdę dobrego lekarza. Pomogła mi Dr n. med. Małgorzata Dorobek z Evimed http://evimed.com.pl/neurologia/
gość
04-07-2017, 18:22:25

Przpraszam za ciekawość,ale co Ci zdiagnozowali,ze na poczatku nie wychodzilo w badaniach?
gość
05-07-2017, 22:20:56

mam zamiar isc do dobrego dermatologa,zrobic badanie z krwi na borelioze i kandydoze i badania z krwi na alergie oznaczyc ige na rozne produkty.. zobaczymy czy coś z tego wyjdzie..
gość
06-07-2017, 08:58:38

a jak jest pewność, że to co wyjdzie jest odpowiedzialne za takie objawy?
gość
06-08-2017, 10:41:03

Witam zrobiłem test na Boreliozę i wyszedł ujemny .. wiec odpada a objawy takie same.. ciagle jest mi goraco jak bym sie gotowal od srodka.. i ciagle czerwone piekące usta ..
gość
06-08-2017, 12:14:17

To ,ze test wyszedl ujemny to nie znaczy ,ze nie masz boreliozy.Ostatnio w programie Uwaga na TVN,byl poruszany temat boreliozy.Obejrzyj w necie.Nie twierdze tez ,ze masz borelioze,ale brak mi pomyslu co to moze byc.A byles jeszcze raz u lekarza?Co z ta grzybica?Moze trzeba zrobic jakies badania jednak w tym kierunku.Niech lekarz da Ci jakies skierowanie.
gość
07-08-2017, 07:22:12

robiłem badanie na candidie albicans antygen krążący z krwi,i na poziom witaminy D ,takie badania mam od dermatologa ktory przepisał mi również zyrtec i ketotifen wzf,biore te leki 2 tygodnie ale nic nie dają.. narazie czekam na wyniki powyzszych badań.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: