Reklama:

Dyskopatia ledzwiowa (23)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-04-2018, 06:04:56

Czy ktoś z Państwa miał taki problem w odcinku lędźwiowym: torbiel około korzeniowa Tarłowa? Jeśli tak, to bardzo proszę o informacje na ten temat.
gość
29-06-2018, 09:08:16

Czy ktoś z was korzystał z takiej rehabilitacji dyskopatii lędźwiowej: http://rehapro.com.pl
gość
22-10-2018, 15:00:44

U mnie początkowo pojawił się kręgozmyk na odcinku lędźwiowym co z czasem spowodowało dyskopatię. Jestem fanem wycieczek rowerowych i właśnie przez te moje jeżdżenie miałem takie problemy. Rehabilitacje przyniosły marne efekty tak więc chodziłem po lekarzach i szukałem ukojenia w bólu. Po długich poszukiwaniach odpowiedniego rozwiązania dla siebie trafiłem do szpitala św.Elżbiety w Warszawie i tam w ośrodku chorób kręgosłupa miałem przeprowadzony taki "zabieg" discoGel polegający na wprowadzeniu drogą iniekcji specjalnego żelu do dysku, który powoduje zwiększenie zawartości wody w chorym dysku, usuwa zbliznowacenia wewnątrz dysku i stwarza warunki do regeneracji. Po 8 tygodniach rekonwalescencji przestałem odczuwać dolegliwości w kręgosłupie i mogłem powoli wracać do jazdy rowerem według zaleceń lekarza.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: