Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
15-04-2012, 14:07:46

Treść zablokowana przez moderatora

gość
15-04-2012, 14:40:28

Owszem trollu daję radę, ale póki co sama sobie wybieram partnerów do tych rzeczy. Ty, jak widzę, się z ch....m na głowę zamieniłełs, więc przewiduję, że pożytek z ciebie żaden. Obłóż sobie hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm................. głowę lodami, bo ci eksploduje.
Ale i tak cię kocham
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
15-04-2012, 14:41:48

Jeżeli w dalszym ciągu będą tu obrażani ludzie w tak chamski sposób sprawę kieruję do prokuratury.
gość
15-04-2012, 14:44:21

Trolikowa pisze , ze on ma " glowe w d...e", jak on to robi , snake jakis czy inny akrobata?
gość
15-04-2012, 14:45:38

KIeruj, kieruj, czekam na to niecierpiwie. Przy okazji poznamy szczegółowe dane szanownego trolla, co się boi ujawnić, ale to nic dziwnego, skoro sam nie wie kim jest.
Kocham niezmiennie wszystkie trolle
Forumowicz
15-04-2012, 14:53:11

Ty sobie wielebnym pyska nie wycieraj i tego tylko po dobroci ci mówię ja mam to szczęście że nie myślę dolna częściom swego ciała w odróżnieniu od ciebie ale jeśli masz ochotę na loda to sobie kup u mnie w mieście sex shopy są czynne w niedziele a ja swojego ci nie dam bo sie boje zarazić trolicą
ks Janusz
gość
15-04-2012, 15:06:10

Witam, to do wiadomości trolla, nie jesteś bezkarny.
Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.
Art. 212 kodeksu karnego:
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.
Zosiu, pozdrowionka
Gustaw Flaubert
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Miłego, Irek
krak62
Forumowicz
15-04-2012, 15:06:41

Był raz troll namolny taki,wszystkim dawał się we znaki.
Wszyscy mieli trolla dość.Jak tu dać trollowi w kość?
Wszyscy srodze się głowili,wymyślali i radzili.
Jeden z drugim aż osiwiał,trzeci tylko głową kiwał:
"Ta istota obrzydliwa wszystkich tutaj nas wykiwa.
Czy na trolla nie ma rady?Wciąż przez niego kłótnie,zwady.
Czy się znajdzie w końcu taki co się bestii da we znaki?"
Wreszcie się znalazła rada:"Zagłodzimy tego gada!
Gdy pytanie troll zadaje liczy na to że się naje.
Odpowiadasz na pytania i w ten sposób karmisz drania.
Gdy nie będzie odpowiedzi troll tu długo nie posiedzi."
Pomyśleli i zrobili,więcej trolla nie karmili.
"Teraz troll nas popamięta!Ta stołówka już zamknięta!"
ks Janusz
gość
15-04-2012, 15:08:58

Treść zablokowana przez moderatora

gość
15-04-2012, 15:16:35

Irku, troll jest za mało oczytany /patrz systematyka trolli/, żeby zrozumieć cokolwiek z suchych paragrafów prawa. Wydaje im sie też, że skoro się nie podpisują, są anonimowi i bezkarni. Swojego czasu ustaliłam z pomocą zięcia jeden z trollowych adresów.
Ale póki mnie te wypowiedzi bawią i wprowadxzaja jakis ruch w monotonii zycia na koszt ZUS /bo emerytura to przeciez świadczenie nienależne a pobierane kosztem trolli/, nie będę z tym adresem nic robić.
Chyba, że na naszym pozaforumowym miejscu spotkań ustalimy, że zgłaszamy sprawę, skoro moderacja nic nie robi.
Przytulam wszystkie trolle, takze te bez rączek i nóżek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: