Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
29-01-2011, 20:06:53

Jak milo i rodzinnie zrobilo sie na naszym forum,

Spinko ja jako spózniony gosc ze wschodnich landów wpadam na Twoje urodzinki z zyczeniami zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniedzy! A reszte sobie dospiewaj.
Wypilam na te okolicznosc piwo z wielka iloscia trufli i teraz gastrolog bedzie mial co robic!

Mija pól roku od mojej operacji i wracam do pracy do grupy nie znanych mi 5 letnich dzieci. Troche mnie to przeraza, bo w pracy nie bylam 1,5 roku i wiele sie zmienilo w oswiacie( oczywiscie dolozyli nam pracy papierkowej). Ale kontaktu z dziecmi nie stracilam, jestem mamo-babcia na 2 etaty(wnuczek 4,5 r.).
Nasz kochany ZUS skierowal mnie do sanatorium w Augustowie, ale odmówilam z w.w.powodu. teraz bede starala sie pózniej na ozdrawiajace zabiegi, tylko nie wiem gdzie mnie rzuca i kiedy. Slyszalam , ze Busko jest najlepsze na nasze dolegliwosci. Jak tam trafic, moze ktos ma jakies doswiadczenie w tej kwestii?

Moze do marca wyklaruje sie moja sytuacja rodzinna i bede mogla w koncu sie z Wami spotkac.

Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie.
Ala
Początkująca
29-01-2011, 21:49:15

Szczęścia ,zdrowia i słodyczy z całego serca Spineczce Dorota życzy. Ja również piję Twoje zdrowie i oby go było jak najwięcej. Wprawdzie do Warszawy mam 350 km ale jak będę na chodzie (operacja między 7 a 10 lutego) to też chciałabym się z Wami spotkać. Miłego wieczoru a raczej nocy .Dorota
Forumowiczka
29-01-2011, 22:14:06

Ho ho ho - widzę, że impreza w rozkwicie. Wszyscy na pewno zgłodnieli. Choć pora dość późna - to przecież nic nie szkodzi - bo balujemy dziś do białego rana!

Dziękuję jeszcze raz za życzenia i tyle życzliwości od Was. Irku, bardzo lubię róże, jak fajnie, że pamiętasz! Dziękuję!

Stoły uginają się już od zaserwowanych dań. Częstujcie się i pijmy jeszcze!

ZA ZDROWIE GOŚCI
gość
30-01-2011, 09:21:05

Ala bardzo dobrze ,że odmówiłaś Zusowi Augustów.Ja tam byłam okropieństwo.Zabiegów jak na lekarstwo,żadnych wodnych nie ma ,sporo urzadzeń jest zepsutych nie wiem czemu Zus podpisuje z Augustowem
kontrakty chyba tylko po znajomości.To nadaje sie tylko dla wczasowiczów latem pragnących rozrywek i tyle.
Wspomne też o p.dr która prowadziła naszą grupę na koniec napisaliśmy na nią skarge.Bardzo źle wspominam ten pobyt dla mnie to stracony czas.
A co tak wszystkich wzięło na balowanie ? ale to fanie czytac ,że w koncu troszkę humoru tu zagościło.
Pozdrawiam Grażyna.
gość
30-01-2011, 10:21:18

Wczoraj znowu pochlałem,żona mnie zabije dzisiaj.
Takiego doła złapałem ,ze omatko boska.
Że bede w jakims stopniu kaleka do konca życia

Dorotko
Marcinie może ciebie też zainteresuje ten temat, bo naprawdę operacja to ostateczność,ale są też inne drogi leczenia, ale wybór należy do każdego osobiście, z tym, że warto poczytać i zastanowić się co dalej.

Ja sie nigdzie narazie nie wybieram,napewno nie na operacje :P

Miłej nidzieli dla wszystkich.
gość
30-01-2011, 13:02:12

Bolek czy to Ty przebudziłeś się na kacu???
Gościu, kimolwiek jesteś to dawaj tu swoją wiedzę i doświadczenie byleby poparte merytoryką.
Daruj sobie wyświechtany frazes
OPERACJA TO OSTATECZNOŚĆ
Operacja to wybór właściwej metody leczenia dla określonego pacjenta w jego indywidualnym przypadku dokonany przez wykształconego medycznie specjalistę wespół z zainteresowanym pacjentem.

Też Cię pozdrawiam bez nuty sarkazmu-ten pozostawiam dla Twojego stylu wypowiedzi.
Życzę sukcesu w terapii,niech każda dobra droga prowadzi do celu.
Taki sam Anonim
Forumowiczka
30-01-2011, 13:34:20

Ależ Ty masz wejście Taki sam Anonimie!

Szok i szacunek.
Początkująca
30-01-2011, 15:11:17

Gościu ja już się zdecydowałam.Mam ucisk na nerw pośrodkowy i niesprawną prawą dłoń9pracuję w biurze rachunkowym). Przeszłam już przez operację cieśni nadgarstka (prawdopodobnie nie potrzebnie).Już po zabiegu zaczęły zanikać mięśnie kłębu kciuka.Byłam w sanatorium - minął ciągły ból ale zaczęły się inne dolegliwości. Mam zdrętwiałe pośladki i boki bioder,pieką jak cholera. Rehabilitacja nic nie daje-dokładnie tak mówiła moja Pani dr.Znów zaczęły się bóle tym razem najbardziej okolica łokcia,nie mogę za bardzo ruszać ręką. Do tego ZUS odmówił mi świadczenia rehabilitacyjnego - sprawa w sądzie.W domu dostaję już pie....ca - nie jestem osobą ,której odpowiada siedzenie w domu.W prawdzie nie wiem czy będę jeszcze miała możliwość powrotu do mojej pracy bo trwa to wszystko dłużej niż miało być i szef jest nie zadowolony ale i tak chcę mieć to już za sobą i zacząć normalnie funkcjonować.Więc za tydzień ciach.A potem z Szyjkami będę wracać do zdrowia - innej wersji nie biorę pod uwagę.Pozdrawiam Dorota
gość
30-01-2011, 16:20:57

Zosia sprawdziłem fotosik nadal działa przypominam logim zanzibar1244 hasło joanna1
możecie wklejać swoje zdjęcia nawet Ty Bolku
Pozdrawiam wszystkie szyjeczki i szyje Wielebny
Forumowiczka
31-01-2011, 09:17:42

Proponuję kolejne nasze spotkanie w Warszawie:

26 marca (sobota)

ZŁOTE TARASY tym razem też chyba mogą być?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: