Danusiu, jak to niewiele Ci pomogły? Czujesz się tak samo źle jak przed operacją? Ja, mimo że odczuwam dolegliwości, czuję się jednak lepiej. Mam nadzieję, że się nie pogorszy... Mam implant C4/C5. Operacja była w czerwcu ale neurochirurdzy uprzedzali, że zespoły wtórne, które powstały jako następstwo
dyskopatii (zamrożony bark, bolesny łokieć) długo będę musiała rehabilitować... Niestety nie mam pojęcia o implancie, o który zapytałaś, sprawdzałaś w necie?
taniś 2010-02-03 14:25:23 W przyszłym tygodniu mam operacje ...powiedzcie prosze jak długo jest się na zwolnieniu lekarskim. Mnie lekarz powiedział, że jak wszystko ok to 4 tygodnie.... na formum czytam że to kilka miesięcy....podzielcie sie proszę doświadczeniami
Im dłużej - tym lepiej... ale oczywiście życie jest życiem i trzeba brać pod uwagę różne sytuacje - czy mogę sobie na to pozwolić? Czy mam za co żyć w razie zwolnienia z pracy na skutek długiego zwolnienia lekarskiego?
Albo:
Co jest dla mnie ważniejsze - zdrowie czy praca?
Ja jestem teraz na świadczeniu rehabilitacyjnym, limit zwolnienia wyczerpałam w grudniu.
Maciek, dyskopatia jest podstępną chorobą. Jeżeli tylko można należy unikać operacji. Ja nie mogłam. Nasz Irek na razie się nie poddaje, jest ***rem
rehabilitacji. Są osoby, które doskonale się czują po operacji. Zosia tak się czuła po pierwszej. Wielokrotnie pisała, że dała się temu samopoczuciu zwieść i żyła jak dawniej. Do czasu niestety... dolegliwości powróciły, choroba zaatakowała inne poziomy kręgosłupa... trzeba mieć świadomość, że operacja pomaga W OSTATECZNOŚCI i po operacji nie będzie już tak, jak wtedy gdy nie odczuwałeś jeszcze żadnych objawów dyskopatii...
Renata... Ty okropna kobieto
. Przecież ja miałam na myśli tak ogólnie, że się cieszę, że Was znam i mogę się z wami czasem zobaczyć.
A Ty zdjęć nie robiłaś? Flesze błyskały jak na Gali Oskarowej