Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
15-05-2023, 20:00:11

Gość 2023-05-15 18:45:09
No tak ale prywatnie mnie nie stac. Wszystkie te badania to kilka stow.... I tak robilam prywatnie rezonans i szlam prywatnie do neurochirurga dodatkowo na konsultacje. Zreszta jesten ubezpieczona, nie po to place skladki bym musiala jeszcze podtsawowe badania robic prywatnie
Witaj. Ja właśnie wróciłam do domu po operacji i tak jak pisałam wcześniej co kraj to obyczaj. Co prawda u neurochirurga byłam prywatnie tylko jeden raz marcu tego roku ,dostałam skierowanie na operacje na nfz w szpitalu ,w którym pracuje neurochirurg . 12 maja byłam przyjęta na oddzial i tam zrobili wszystkie badania jakie były potrzebne do operacji na nfz. 13 maja miałam operację,A 14 maja jestem już w domu. Pozdrawiam M.
gość
15-05-2023, 20:01:46

Pomyliłam się nie 14 tylko 15 maja tzn.dzisiaj wróciłam do domu. M.
gość
15-05-2023, 21:07:39

"Gościu od badań", lata temu przed operacją szyjnego miałam podobną sytuację do Twojej. Operacja też WIM na Szaserów. Po odmowie rodzinnego zadzwoniłam do NFZ, odpowiedź była dwuznaczna, rodzinny może ale nie musi. Z tą wiedzą wróciłam do rodzinnego, wyżebrałam skierowanie na ograniczony pakiet. Resztę miałam pobraną w oddziale neurochirurgii po przyjęciu. Kolejną operację obleciałam swoimi kanałami poza systemem POZ.
W 2017 przed lędźwiowym od razu zapytałam swojego neurochirurga.
Okazało się, że badania przedoperacyjne robi się ambulatoryjnie na Szaserów, trzeba się zapisać na termin żeby pobrać ok.1-2 tyg. przed wyznaczonym przyjęciem do szpitala (tak było wtedy z zapisami). Trochę na okrętkę, ku pocieszeniu, że nie jedyna napotkałaś schody, informuję że jest to proste, od zawsze tak przebiega, tylko brakuje tej informacji podczas przekazywania kartki z niemałym wykazem niezbędnych badań i trzeba dopytać o szczegóły, gdzie tę kartkę zrealizować bo dla pacjenta nie jest to oczywiste.
Zadzwoń do sekretariatu klinki neurochirurgii i dowiedz się o numer telefonu do punktu pobrań. Mam nadzieję, że informacja nadal aktualna. Pozdrawiam Z.
gość
16-05-2023, 05:20:49

Gość 2023-05-15 23:07:39
"Gościu od badań", lata temu przed operacją szyjnego miałam podobną sytuację do Twojej. Operacja też WIM na Szaserów. Po odmowie rodzinnego zadzwoniłam do NFZ, odpowiedź była dwuznaczna, rodzinny może ale nie musi. Z tą wiedzą wróciłam do rodzinnego, wyżebrałam skierowanie na ograniczony pakiet. Resztę miałam pobraną w oddziale neurochirurgii po przyjęciu. Kolejną operację obleciałam swoimi kanałami poza systemem POZ.
Okazało się, że badania przedoperacyjne robi się ambulatoryjnie na Szaserów, trzeba się zapisać na termin żeby pobrać ok.1-2 tyg. przed wyznaczonym przyjęciem do szpitala (tak było wtedy z zapisami). Trochę na okrętkę, ku pocieszeniu, że nie jedyna napotkałaś schody, informuję że jest to proste, od zawsze tak przebiega, tylko brakuje tej informacji podczas przekazywania kartki z niemałym wykazem niezbędnych badań i trzeba dopytać o szczegóły, gdzie tę kartkę zrealizować bo dla pacjenta nie jest to oczywiste.
Zadzwoń do sekretariatu klinki neurochirurgii i dowiedz się o numer telefonu do punktu pobrań. Mam nadzieję, że informacja nadal aktualna. Pozdrawiam Z.
gość
16-05-2023, 05:22:27

Dziekuje. Bardzo pomogles. Jest jakas nadzieja. Bede probowac.
Gość 2023-05-16 07:20:49
Gość 2023-05-15 23:07:39
Początkująca
16-05-2023, 11:04:51

Witam wszystkich Mam pytanko ponieważ widzę że zmienił się obraz naszego forum i nie wiem jak wysłać wiadomość prywatną na forum do konkretnej osoby
Forumowiczka
17-05-2023, 06:03:10

Zumba, też nie mogę na forum dojść do opcji PW. Jakby co to: zocha_59@o2.pl
gość
17-05-2023, 12:32:17

Witajcie widzę że nasza Zosia działa i bardzo dobrze stara gwardia na posterunku ja zaglądam sporadycznie ale trzymam kciuki za Wszystkich piszących na tym forum oraz pozdrawiam Ksiądz Janusz
Początkująca
17-05-2023, 16:12:59

Szukałam poczty bo właśnie do ciebie Zosiu chciałam pisać .
Zerknij na pocztę 😉
Początkująca
17-05-2023, 18:59:38

Hej podczytuje cały czas , mniej pisze Jesteśmy po wielu konsultacjach, operator wybrany . Zabieg w następnym tygodniu .
Wiecie może jak w tym nowym widoku odszukać wiadomości priv ? Jak je pisać 🙈

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: