A jak to jest z tym L4?
Przykladowo...lekarz ze szpitala wystawianmi L4 na 1,5 mc, ale ja dobrze czuje sie juz po 2 tygodniach i chcialabym wrocic do pracy. Czy wtedy moge po prostu sobie wrocic? Czy musze obowiazko siedziec na tym L4 ? Sory za takie pytania ale laik jestem w tym temacie :) niby mam swiadomosc ze roznir moze byc... Ale poki co jestem dobrej mysli i licze ze szybko dojde do siebie
niby lekarz mi powiedzial ze bede miala gorzej niz inni i bede przez jakis czas odczuwala bolbmiesniowy ze wzgledu na kifoze. No ale zobaczymy.
Florentynka 2023-04-10 22:56:51Ja jestem tego żywym przykładem bo naprawdę odkąd wróciłam do domu to robię prawie wszystko, oprócz dźwigania, nawet już dawno samochodem jeżdżę a niedługo wracam do pracy 😁 Podsumowując 1,5 m-ąca L4 ale tylko dlatego, że mi kazali 😉Gość 2023-04-10 13:50:42
Ja (agula) nie plajuje byc dluzej na zwilnieniu niz 2 tyg :D nic nie robienie mnie do grobu doprowadzi :D wiadomo, nie wszystko orzewidzisz i zalezy jak sie bede czula ale nie wierze ze po 2 tyg czlowiek nie nadaje sie do funkcjonowania :)
21.03 miała operację a już nie mogę się doczekać powrotu do pracy 😁