hamer 2023-04-07 17:04:53
Halinko, jak nie masz płytki to moim zdaniem za wcześnie na takie dokazywanie szyją w dowolnym kierunku
Początki zrostu implantów z trzonami są po ok.6 tygodniach.
hamer 2023-04-07 17:04:53
Halinko, jak nie masz płytki to moim zdaniem za wcześnie na takie dokazywanie szyją w dowolnym kierunku
Początki zrostu implantów z trzonami są po ok.6 tygodniach.
Kika05 2023-04-07 17:33:55
Halinko ja też mam sam implant i też już obracam w sensie tyle ile umiem i już mam strach. A dziś się tak źle czuje tak rwie mnie może to na zmianę pogody 9doba po operacji. Co do l4 to lekarz przynajmniej u mnie mówił, że do pół roku spokojnie wolnego.
Agula86 2023-04-07 19:42:12
Hej pisałam ostatnio jako gosc, teraz juz zarejestrowana:)
Bylam rano na saszerow w warszawie na neurochirurgi na kosultacji. Operacja tryb pilny ... W ciagu kilku tyg max. Czekam na tel i mam byc gotowa. Dyskopatia C4,C5,C6, ucisk na rdzen, wypuklina krazka, przepuchlina i stenoza C4,C5. Operacja na 2 poziomach. Powiedzcie mi ile lezeliscie w szpitalu? Na ile dni mam sie przygotowac psychicznie hehe :) ? Bije sie trosszke, z drugiej strony sie ciesze bo boli tragicznie, mam zaburzenia czucia, pulsacje miesni i chce aby to pieklo sie juz skonczylo .
Agula86 2023-04-07 19:42:12
Hej pisałam ostatnio jako gosc, teraz juz zarejestrowana:)
Bylam rano na saszerow w warszawie na neurochirurgi na kosultacji. Operacja tryb pilny ... W ciagu kilku tyg max. Czekam na tel i mam byc gotowa. Dyskopatia C4,C5,C6, ucisk na rdzen, wypuklina krazka, przepuchlina i stenoza C4,C5. Operacja na 2 poziomach. Powiedzcie mi ile lezeliscie w szpitalu? Na ile dni mam sie przygotowac psychicznie hehe :) ? Bije sie trosszke, z drugiej strony sie ciesze bo boli tragicznie, mam zaburzenia czucia, pulsacje miesni i chce aby to pieklo sie juz skonczylo .
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.