Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
16-10-2009, 16:45:33

Witajcie chciałem pożegnać się z wami i tak mówiąc całkiem serio nie wiem co napisać lecz obiecuje solennie że mając na uwadze to że być może nie wszyscy jesteśmy jednakowego wyznania lub religii obiecuję za wszystkich się pomodlić nad grobem naszego Ojca świętego i prosić dla nas o łaskę zdrowia bez bólu i rozterek oraz podziękować za wasze wspaniałe wsparcie w chwilach choroby i problemów za to że wnosicie tyle radości będąc samemu w chorobie wszak uważam że nie ważne jakiego jesteśmy wyznania chrześcijańskiego buddyjskiego greko katolickiego prawosławnego mojżeszowego czy wielu wielu innych wyznań to jest ten sam Bóg do którego wznosimy nasze prośby i o To mam zamiar wznosić te swoje prośby będąc w Watykanie. Życzę więc wam na ten nadchodzący Tydzień dużo zdrowia radości pogody ducha wiary w własne siły Pozdrawiam Wszystkich Janusz

p.s . po powrocie napiszę jak było
Początkująca
16-10-2009, 16:51:15

Ado ja też uważam, że powinnaś przed rozpoczęciem rehabilitacji najpierw taką decyzję skonsultować z dr Wilkiem. Ja zanim trafiłam do niego byłam w szpitalu w Otwocku i nawet miałam wyznaczony termin operacji, ale że miałam bardzo dużą bolesność barku ordynator stwierdził, że to nie jest od kręgosłupa (choć na MRI wszystko było widać jak na dłoni) i zalecił mi blokadę barku i rehabilitację na co się oczywiście nie zgodziłam. Potem trafiłam do dr. Wilka, który stwierdził, że wręcz jest zakazana rehabilitacja i muszę jak najszybciej poddać się operacji. Za co mu jestem wdzięczna bo czuję ogromną poprawę.
Początkująca
16-10-2009, 17:02:23

Strasznie odparzam sobie brodę od kołnierza Camppa. Może ktoś ma na to jakiś patent bo boli niemiłosiernie.
Wtajemniczona
16-10-2009, 19:51:24

Witam Cię Goju i ja Co do Campa - talk, sudokrem, wilgotne chusteczki, delikatne wkładki higieniczne (pod brodę, a nie pod lędźwie), a mój ostatni patent, to ściereczka do kurzu z mikrofibry, rewelacja

Co do mojej ostatniej wizyty u dr Wilka, to też si8ę działo w poczekalni - rejestratorki biegały...z czekoladkami i częstowały pacjentów i osoby towarzyszące...miło było, a nie tak jak panie MIŁE na Mokotowskiej

Ada - skarżysz się na swojego operatora??? A uważasz, że mój to co? Cudeńko jakieś??? Sama wiesz, jaki jest i mój, możemy się policytować,która z nas bardziej umoczyła ??? Dlatego konsultuję teraz u Wilka, mimo tego, że przebywa z M czas pokaże. Wg dr Wilka mam dwie możliwości wysiadły sąsiednie dyski lub mielopatia ale nic nie mówię aż do MRI (chyba w przyszłym roku!!!)
Manowiec uważał, podobnie jak Twój dr S., że już jestem zdrowa i mam dać mu spokój...a dr rehabilitacji z Instytutu Reumatologii powiedziała: droga Pani, wstawione dwa dyski ze stabilizacją klatkami, to nie byle co, to nie rwanie zęba!!!! Dlaczego neurochirurdzy są tacy dziwni, mam wrażenie, że nie rozumieją wagi problemów operowanych przeze siebie pacjentów...
Widzisz lekarz a lekarz

Czuję, że Zosia wejdzie do nieba nie tylko z butami, ale i z Wilkiem ale ona przodem, bo działa charytatywnie!!!!
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
Początkująca
16-10-2009, 20:05:37

Witam nową kolezankę , niespokojnego ducha , pasujesz do nas jak ulał my wszyscy tu na forum to niespokojne duchy i to nasz problem.
Nie martw sie z nami wszystkicmi dasz radę wytrzymac trudny okres.

Kochani wielebny wybywa na kilka dni z kraju wiec bedziemy mobli grzeszyc do woli .

Weekend przed nami wiec miłego odpoczynku i bajkowych snów . Gosieńka
gość
16-10-2009, 20:43:19

Gosieńko nie tak do końca możesz grzeszyć wtyki działają i jak powiadają starzy górale śpij spokojnie ORMO czuwa w razie draki ORMO w krzaki Zyczę spokojnej nocy
Forumowiczka
17-10-2009, 05:10:47

dorakami 2009-10-16 17:10:44 Czy dr. Wilk przyjmuje gdzieś na kasę chorych ,czy tylko wizyty prywatne wchodzą w grę...... Spineczko ,ty jesteś jego pacjentką to wiesz???????? ADA

Chyba tylko wizyty prywatne. Na Wolskiej to podobno kosztuje już nie 140 zł tylko 160 zł, na Mokotowskiej 200 zł.
Jeżeli mogę coś poradzić - idź w jedno z tych miejsc i podczas wizyty zapytaj czy doktor Wilk przyjmuje gdziekolwiek na kasę chorych. Później nam powiesz, co odkryłaś !

Miłego weekendu Kochani!
W niedzielę modlimy się razem z Wielebnym, który jest na forumowej pielgrzymce do Watykanu...
Początkująca
17-10-2009, 05:34:37

Goju,
witam Cię bardzo serdecznie na tym forum. Ja jeszcze jestem przed operacją, ale mam już wyznaczony jej termin. Czy dobrze zrozumiałam, że byłaś operowana przez dr Wilka na Kasprzaka?

Januszku,
trzymam kciuki za powodzenie wyprawy. Mam nadzieję, że zdrowie dopisze i wrócisz do nas jak zwykle pełen optymizmu.

Renatko,
Czy Ty miałaś takie objawy neurologiczne przed operacją podobne do tych, które teraz występują?

Ada,
ja na Twoim miejscu pojechałabym w ten poniedziałek na Mokotowską i uprosiła dr Wilka o przyjęcie. Tylko najpierw zadzwoń i upewnij się, że będzie przyjmował.
Na Wolskiej z tego co wiem przyjmuje raz w miesiącu, a więc będzie tam dopiero w listopadzie.

Kochani, życzę miłego i bezbolesnego weekendu.
Pozdrawiam Osia.
Pozdrawiam Osia
Wtajemniczona
17-10-2009, 09:16:55

Witam
Wielebny trzymam kciuki za powodzenie wyjazdu i skuteczne modlitwy, sama byłam w Watykanie parę tygodni przed operacją i jest to magiczne miejsce a modlitwa prze grobie Jana Pawła II , paraliżuje umysł i ciało........u mnie tak było.Audiencja u Benedykta jest również przeżyciem ale to nie to samo, gdy nie ma tam naszego Ojca Św.
Wracając do sprawy......zastanawiam się czy ul.Mokotowska jest dla mnie dobrym wyjściem, ponieważ tam dr.S jest kierownikiem i mogę go spotkać ,wiecie niezręczna sytuacją, ale spróbuję coś wykołować.
Jak to wszystko utrudnia życie. A Pani neurolog pytała mnie czy mój implant jest z elementami metalowymi, a ja nie wiem bo mój Pan dr. nawet mi nie powiedział i nie wiem czy mogę mieć robiony rezonans.ADA
gość
17-10-2009, 10:23:55

Witojcie moi mili, Wsystki Ceperki i Cepry. Dawno mnie tu nie było. Łostatnia wizyta u pana doktora to som takowe wnioski:
- dalej mnie ca rehabilitować
- wniosek do sanatoryjum pobycik dzionkowy Swoszowice koło Krakowa
- i dopiero kontrolne MRI. Hej!
Ja ostatnio psebywałem w psepięknej krainie Podguze Wiślickie ( tam se rodzice chatke na stare latka sklecili, i na Fotosiku z tych stron mam fotkę, hej!) .
Było piknie kuzyło śnieskiem jak ca, hej! Dwa dzionki byli my poza światem. Papierzyska zem wszędzie poskładoł, L-4 mom do 2-11-2009, i jade z powrotem na ślebode.
Pozdrawiam Was piknie, hej
Cymajcie sie cieplutko, nie dajcie sie nikomu, co by dobze było w domu!!!

Góral z nizin, Irek

Janusku, pomódl sie tez za górali bo to naród wiezący.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: