Faktycznie słyszy się często o takich przypadkach, gdzie orzecznicy tak traktują człowieka. To jest przykre, pracujemy latami i nawet takiej rzeczy jak chorobowe czy świadczenie rehabilitacyjne odmawiają.
To ja jestem jakimś dziwnym stworkiem, bo od 4 lat mam do czynienia z zusem i nigdy nie miałam problemu. Raz nawet moja firma wysłała do zusu zawiadomienie, o sprawdzeniu zasadności mojego chorobowego. Przyszlam do zusu, orzecznik był zdziwiony, że to nie oni mnie kontrolują tylko moja firma. Zbadał mnie i mówi, jedź pani do domu i nadal się lecz, a nimi sie nie ma co przejmować. Miałam tez kilka świadczeń i nigdy nie miałam z tym problemu. Miałam stracha dość mocnego jak złożyłam o rentę, bo wiedziałam, ze nie chcą przyznawać. Ale okazało sie, ze moja k*** jest już tak spora, że pani nawet nie bardzo się zastanawiała. Wiec wyglada na to, że do tej pory zus traktuje mnie dobrze
18.07.2019
L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac
16.09.2020
Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet
odbarczanie kanału kręgowego