Hejka wszystkim przesyłam pozdrowienia z neurochirurgii mieleckiej no, została jeszcze doba czekania
Nataleo 2020-09-13 20:40:48
Miałam zabieg 3 tygodnie temu z kawałkiem. Póki co wzięłam Ibuprom i leżę. Mam nadzieję, że nic złego się nie stało. W sumie źle się wyraziłam, że skręciłam głowę, bo miałam kolnierz, raczej powinnam napisać, że szarpnelam głową i wtedy przeszył mnie ból. Jutro idę na RTG tak czy siak, a w środę mam wizytę kontrolną u swojego neurochirurga, mam nadzieję, że wszystko jednak będzie na miejscu.
Gość 2020-09-13 18:24:08Polecam zapisać się na prywatną wizytę np przez znanylekarz i jeśli doktor zdecyduję, że operacja konieczna to prawdopodobnie, jak w moim przypadku, weźmie panią do siebie do szpitala. U mnie powodem był zanik mięśnia trójgłowego ramienia, ucisk na nerwy, stenoza 8mm. Ból mi jakoś strasznie nie doskwierał. Jestem sportowcem przed 30 i doktor mówił, że bez operacji długo nie pociągnę przy moim trybie życia. Czy zadowolony? Raczej tak, ból jest, ale to wszystko się musi zagoić. Jak ból minie to zadowolenie osiągnie pułap 100% Minęło niespełna 4 tygodnie, a mięsień wrócił prawie do swoich naturalnych rozmiarów. Obwód plus 8cm. Właśnie wróciłem z basenu, biorę się powoli za bezinwazyjny sport, także jest Ok. [/CIza50 2020-09-12 16:11:58
Trudno się do niego dostać?Jest Pan zadowolony z efektów?
To super👍
Teraz 5.10 mam wizytę u doktora Gasińskiego ,zobaczymy co on na moje dolegliwości.Postaram się tez u doktora Śniegockiego...mysle,ze kilka konsultacji nie zaszkodzi.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.