Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
30-07-2020, 18:39:53

Gościu dziekuje za wiadomość. No u mnie wyniki nie są wspaniałe wręcz każdy lekarz i rehabilitant, które je widział mówił słowa "o Boże" i pytano czy jestem po wypadku (nie jestem). Ale jak i doktor tak i inni w związku z moimi dolegliwościami stwierdzili że operacja nie jest na chwilę obecną konieczna chociaż nie wygląda to dobrze :/ i tak od kwietnia delikatnie się rehabilituje (mam zakaz rehabilitacji manualnej) i jest lepiej, bólów prawie w ogóle nie mam. A doktor powiedział że, jeśli coś zacznie się dziać mam natychmiast się do niego zgłosić będziemy operować..sama teraz niewiem tyle się tu naaczytałam o usiskach na rdzeń a ja właśnie taki posiadam :/
gość
30-07-2020, 21:01:59

Przeszłam przez to samo, trzy lata bólu i dopiero podjęli się operacji, i dopiero dr Dominik stwierdził, że skoro rehabilitacja nie pomaga to trzeba operować. Po operacji inny swiat, w końcu mogłam stanąć na lewa stopę i spokojnie chodzić. Dziś natomiast po wizycie u niego od razu decyzja o drugim zabiegu, tym razem szyjny
Forumowiczka
30-07-2020, 21:28:01

No właśnie mi doktor Dominik powiedział że skoro rehabilitacja przynosi skutki mam ją kontynuować
gość
30-07-2020, 21:39:28

Próbuj jeszcze rehabilitacji. Mi kilka pierwszych pomogły, potem było coraz gorzej. Wtedy wiedziałam, że już dalej się tak nie da żyć w ciągłym bólu. Doktor to super specjalista i wie co robić. Pamietaj tylko żebyś się w miarę oszczędzała na codzien, inaczej się nie da, bo będzie coraz gorzej.
Forumowiczka
31-07-2020, 08:22:58

Staram się ale przy dwu latku trochę ciężko :D będę próbować, na razie na szczęście gorzej nie jest. Trochę nauczyłam się z tym żyć, nie schylać się, nie przeciążać itp. Rezonans kontrolny mam zrobić po roku czy coś się cofnęło. Dziękuję i zdrówka życzę
gość
01-08-2020, 18:02:10

Ale się tu cisza zrobiła, chyba wszyscy odpoczywaja
gość
01-08-2020, 19:19:03

Ja jestem, i kontroluje czy jest tu porządek Kawo
Forumowiczka
01-08-2020, 19:23:31

Ja co prawda nowa ale też zaglądam czytam stare wpisy zawsze to coś nowego się człowiek dowie :))
gość
01-08-2020, 19:26:06

Kawo do Daguli. Napiszę jutro wieczorem. Teraz jestem poza .. Piszę z telefonu a to ciężko mi idzie
Forumowiczka
01-08-2020, 19:42:22

Ok. Nie ma sprawy :) Dzieki

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: