Witam serdecznie wszystkie Szyjki
Grzesiu i co tam u Ciebie ,jak tam się czujesz po tych zabiegach akupunktury. Co powiedział lekarz ,który to robił.
Co u innych Szyjek słychać ,nikt nic nie pisze.
Buziaki !😘😘
Gość 2018-12-09 00:09:58
Witajcie W piątek po południu miałam operację: implant między C6 i C7. Jestem trochę obolała ale najbardziej w kość daje mi bolące gardło i krtań po intubacji Jak dobrze pójdzie, to w poniedziałek wypis do domu. I wtedy co dalej? Pewnie jeszcze wszystkiego się dowiem..... Byłam operowana w SU w Krakowie.
Pozdrawiam. Ala.
Gość 2018-12-15 22:55:50
Witam. Proszę was o pomoc. Poszukuję neurologa, który postawi odpowiednią diagnozę. Ortopeda twierdzi, że potrzebna jest w moim przypadku operacja. Pierwszy neurochirurg potwierdza to co powiedział ortopeda. Drugi neurochirurg mówi, że nic mi nie jest A trzeci że mam przepuklina ale to ni Zalamac się można. Oto fragment mojego MR... C3C4 tylna, szerokopodstawna wypuklina krążka m-k z prawo o zna prostuzją tego krążka, która ogranicza światło prawego zachylka i prawego otworu m-k pozostając w bezpośrednim sąsiedztwie korzenia brzusznego zwoju rdzeniowego.C4po tej stronie. Wypuklina przeweza wąska, przednia rezerwę płynów podpajeczynowkowa tej części kregoslupa(z kyfotycznego ustawienia) Worek oponowy przemieszczony z cechami kompresji. Brzuszna powierzchnia rdzenia szyjnego splaszczona, z cechami modelowania. Podobne zmiany, mniej nasilone na C4C5pozostaja w sąsiedztwie korzenia brzusznego prawego zwoju rdzeniowego C5 Brzuszna powierzchnia rdzenia dyskretnie splaszczona. Jestem po wypadku komunikacyjnym. Cały czas boli mnie ten kręgosłup, dretwieje lewa ręka i nie czuje prawego barku. Dziękuję za porady i wskazówki
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.