Dodam jeszcze znaczenie ma duze to czy zabieg bd mniej czy bardziej inwazyjny ...Wszystko zalezy od zaawansowanej dyskopati A ja posiadam wielopoziomowa dyskopatie i bardzo zaawansowana
Joanna00000 2018-11-13 21:12:18
Renatka jaka ja zdrowa...
Lekarze tak twierdzą...
Jest mi bardzo smutno, bo miałam iść do pracy w recepcji. Wszystko było ustalone. Na styczeń. Ale pani pracodawca dziś stwierdziła, że ma koleżankę w medycynie pracy i pytała ja o mnie. Ta z kolei powiedziała, że ja pp tej operacji mam dożywotni zakaz pracy przy komputerze
To ja się pytam do jakiej ja mam teraz pracy iść? Fizyczna rozumiem...ale przy komputerze nie, więc co ja mam robić? Iść na rentę i żyć za 600zl?
Jestem na rehabilitacyjnym do 15 grudnia i skoro tej pracy nie dostanę, a do mojej fizycznej nie mogę wrócić, to będę wnioskować o przedłużenie...
Magda. Zacznij czytać te forum od początku. Serio, zobaczysz że się uspokoisz, bo nie takie operacje ludzie mieli i wyszli na prostą. Trochę wiary i spokoju Dziewczyno, bo się wykończysz. Pozdrawiam cieplutko
Magda38 2018-11-13 20:45:43
Dodam jeszcze znaczenie ma duze to czy zabieg bd mniej czy bardziej inwazyjny ...Wszystko zalezy od zaawansowanej dyskopati A ja posiadam wielopoziomowa dyskopatie i bardzo zaawansowana
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.