Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
23-08-2009, 13:10:00

Aniu, przecież to nie jest powód do przepraszania kogokolwiek.

Reszta towarzystwa najwyraźniej skutecznie zintegrowana...
Czyżby wszyscy wyzdrowieli i omawiają szczegóły tejże OPERACJI na gg lub Skype ?
Spinka

To może ja napiszę, że boli mnie bark...
gość
23-08-2009, 13:36:00

Witajcie. Mnie też boli bark i plecy. Najważniejsze że coś na forum się dzieje. Czasem najprzyjemniejsze są przygotowania.
Kochani szukam kontaktu z założycielką tego forum Piranią 1 z Olsztyna. Życzę przyjemnej i bezbolesnej niedzieli Ewa.
Forumowiczka
23-08-2009, 16:46:00

Zosia napisała do Piranii ale niestety nie ma odpowiedzi. Zastanawiałyśmy się wczoraj - może adres mailowy już nieaktualny? Nie wiemy.
Przed chwilą dzwonił do mnie syn. Wyobraźcie sobie - razem z mężem są w Sopocie ! Mówią, że tam takie tłumy, że nie można przejść ! Rewia mody podobno. Nie dziwne skoro dzisiaj drugi dzień festiwalu i mają być piosenki Czesława Niemena.

"Dziwny jest ten Świat lecz mocno wierzę w to... "

Spinka
Spinka
gość
23-08-2009, 21:18:00

Właśnie wróciłem do domu jestem trochę zmęczony jutro wypoczynek a w wtorek dalej tylko smutno mi gdyż tam chyba nie ma internetu i będzie mi was wszystkich brakować lecz myślę że wytrzymam no chyba że ja z kubą nie wytrzymam bo obawiam się że będzie tęsknił za córka Pozdrawiam Was wszystkich życzę spokojnej bezbolesnej nocy Janusz
gość
24-08-2009, 07:08:00

Nie możliwe wszystcy jeszcze śpią NAWET SPINKA? nasz ranny ptaszek Gosia Dorota Renata jak się czujecie ja dzisiaj troche odczuwam wczorajszą jazdę ale nie jest to nic tragicznego Pozdrawiam życzę miłego dnia Janusz
gość
24-08-2009, 07:39:00

Cześć Janusz,
U mnie w porządku. Chodzę na rehabilitację.Pozdrawiam wszystkie szyjki i życzę dnia bez bólu. Dorota
gość
24-08-2009, 07:43:00

Ja już na nogach i po kawie . Wczoraj szybko odpadłam zaraz po koncercie Czesia Niemena ,koncert był fajny . Dzisiaj znowu biegnę na działkę ,wykorzystać słoneczko i leniuchowanie. Bo jak za tydzień zdejmą mi kołnierz to od razu biorę się za robotę(hahaha żartowałam ) już widzę krzyk waszego sprzeciwu .
Janusz bardzo się martwię ze Ciebie nie będzie przez kilka dni , smutno będzie , no i będziemy się martwili tym jak Twoje zdrowie . Janusz dbaj o siebie i nie zalej za mocno z Kubą . Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Gosieńka
gość
24-08-2009, 08:00:00

Gosiu to ty mnie jeszce nie znasz jak wiesz mam juz dorosłe dzieci i jak jest nawet prawdziwa impreza z alkoholem swoim dzieciom alkoholu nie leje nie zabraniam im lecz mam taką zasadę ze nie nalewam im do kieliszka jak chcą niech wzajemnie się częstują i niestety zasad tych juz nigdy nie zmienię a tym bardziej Kubusiowi jemu mogę nalewać mleka czyli tak jak mówi zawsze rano dziadziusiu a kiko czyli mleko. życzę milutkiego opalania Janusz
gość
24-08-2009, 08:55:00

Witam wszystkich starych i nowych forumowiczów po wakacyjnych wojażach. Jak zaczęłam w czerwcu tak wczoraj skończyłam
Bardzo dużo nowych "twarzy" tu widzę. Miło mi, chociaż lepiej byłoby poznac na innym forum, ale niestety to nas skupiło.

Zosiu,
jak sie opiorę i rozpakuję to skrobnę maila, chyba że zainstalowałas skype'a? jakis nowy adres?

Moje samopoczucie pieskie. Jutro kontorla neurologiczna i kolejny rezonans. Niestety miałam nieprzyjemną sytuację, w której mój kręgosłup szyjny został bardzo przeciążony (odrzycenie w tył głowy) i od tamtej pory jest gorzej niz było.
Janusz, widzę że wspierasz duchowo towarzystwo, mi przydałby sie zastrzyk nadziei, bo juz nawet nie wątpię, a zwątpiłam chyba.

Pozdrawiam ciepło
Emila

Forumowiczka
24-08-2009, 09:26:00

24-08-2009 o 09:08, gość : Nie możliwe wszystcy jeszcze śpią NAWET SPINKA? nasz ranny ptaszek Gosia Dorota Renata jak się czujecie ja dzisiaj troche odczuwam wczorajszą jazdę ale nie jest to nic tragicznego Pozdrawiam życzę miłego dnia Janusz

Nie śpię . Już dawno nie śpię... ale mimo to NAWET DOBRZE mi się dziś spało. Niezbyt długo ale dobrze.
Właśnie wróciłam ze sklepu, po drodze spotkałam listonosza, który akurat miał dla mnie przesyłkę, dostałam dwie książki. Takie specjalne, z dedykacjami autora . Mam dziś priorytetowe zadanie, zaraz zabieram się za czytanie.... Autor FANTASTYCZNY więc na pewno się szybko nie oderwę... od lektury książek - oczywiście .
Spinka
Spinka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ból głowy
Mam 31 lat i od 2.10.2024 zmagam się z bólami głowy z prawej strony. Bóle są w okolicy potylicy po prawej stronie oraz nad prawym uchem. Ból jest kłujący, pulsujący, codzienny. Czasem pulsuje szybciej , a czasem wolniej. Pojawia się o różnych godzinach z różnym nasileniem , nie ma reguły, powtarzalności. Przemieszcza się między tymi punktami. Dotychczas nie zauważyłem żadnych towarzyszących objawów. Przeszedłem szereg badań tj. - Rezonans magnetyczny głowy z TOF - Tomograf komputerowy głowy - Rezonans magnetyczny odcinka szyjnego kręgosłupa - Nakłucie lędźwiowe - Blokady nerwu potylicznego większego i mniejszego - Fizjoterapie u 3 różnych fizjoterapeutów i Osteopaty - Badania okulistyczne ( tomograf oka, badania dna oka) - Badania krwi, zwyczajną morfologię, boreliozę, w kierunku chorób układowych -Rf, anty-CCP, p/ciała p/jądrowe i p/cytoplazmatyczne. - Badania u laryngologa endoskopem + TK zatok Wyniki wszystkich powyższych badań wychodzą bardzo dobrze. Obecnie zażywam lek Pregabalin 2 x dziennie po 75 mg oraz Amitriptylinum 1 raz dziennie 25 mg. Oceniając obecne bóle w skali 1-10 , dałbym im max. 6 , ale w znacznej większości są na 3-4. Mam to przyjmować minimum przez 3 miesiące. Kiedyś tj. 12 lat temu borykałem się z migrenami z aurą , ale udało się to zwalczyć. Z takich kwestii , które powtarzam wszystkim lekarzom , ale nie biorą tego pod uwagę to od 2 lat noszę aparat ortodontyczny. Wiem, że ma mocno zakorzenione zęby. Jak wyrywali mi ósemkę to sięgała do zatoki. 21.09.2024 wybiłem bark 5. raz w życiu i to nastawianie w szpitalu było tragiczne. Pani chyba nie wiedziała co robi aż w końcu przyszedł ktoś kompetentny i to ogarnął. Podczas gdy niekompetentna Pani próbowała nastawić mi wybity bark, bardzo się spinałem, całe ciało. Obecnie jestem na etapie prowadzenia dziennika bólów głowy, które lekarz prowadzący mnie, chce przeanalizować. Czy ktoś z Państwa może borykał się z podobnym problemem i mógłby podzielić się ze mną swoim doświadczeniem ? Jakie badania mógłbym wykonać ? Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje.
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: