ehhh o to czekam... w sumie tak patrząc na kalendarz nikt mnie nie wezmie i tak szybciej.... niestety jak juz dopali to człowiek by chciał juz zaraz natychmiast :(
a ta dla wyjaśnienia bo w skrócie zbytnim chyba napisałam
"""kasiafo 2012-11-28 21:24:45
na wizycie w gabinecie lekarz powiedział to pomyslimy o dwóch poziomach bo i tak sie posypie 2 w ciagu pół roku.... nie wiem co nie wiem jak nie wiem kiedy....
Raff -Zmień lekarza ... zrobi ci 2 bo jak 1 to drugi ci sie posypie.
Idąc dalej tym tokiem rozumowanie niech ci zrobi od razu 4 bo 2 zrobi to i za pół roku kolejne 2 sie posypią ... albo niech od razu robione poziomy podniesie do potęgi n . """
chodziło mi o to ze na poziomie c4-c5 mam b. duzy ucisk na rdzień na kolejnym mniejszy troche- i temu mowa o 2 poziomach na raz..... jak by tak patrzyc na moja szyję to w sumie od c1 poszło pokolei- wypukliny narośla a po krążkach wspomnienie zostało :( więci nie mam chyba co wymyślać tylko na te 2 od razu sie decydować bo nie ukrywam ze chciałabym sie na nogach wreszcie pewniej poczuć i nie chodzic juz jak marynarz po okręcie, kubkiem z kawą trafić i dać odpocząć ścianom bo co rusz na nie wpadam :/