Więc tak: biorę depakine chrono 500 rano i wieczorem po jednej tabletce. Po trzeciej utracie świadomości zostałem w szpitalu gdzie stwierdzono padaczkę. Od kiedy biorę lek nie zdarzył mi się jeszcze ani jeden atak padaczkowy. Przed braniem leku dość często czułem jakbym miał dostać ataku. Gdy zacząłem brać zdarza się to może ze 2 dni w miesiącu. Dodatkowo widzę wyraźnie, że znacznie zmniejszyła się u mnie tendencja do stanów depresyjnych. Po prostu nawet jak złapię doła to poziom nastroju nie obniża się poniżej pewnego poziomu; po prostu mur. Myślę, że ten poziom się podwyższa. Po 2,5 miesiąca brania nie stwierdziłem przytycia. Czasem mam tak, że bez przerwy bym jadł, ale to pojedyńcze dni tylko. Jako jeden z największych minusów jakie u mnie wystąpiły są czasem problemy ze skoncentrowaniem się. Zazwyczaj jest tak, że nie mam żadnych problemów z rozwiązaniem problemów wymagających intektu. Jednak zdarzają się pojedyncze dni, że jestem głupi jak but i się z tego powodu denerwuję. Przed braniem leku raczej tego nie zauważałem.