Świecę pustą w środku? Do czego? Nie mam pojęcia, może to ma być do jakiś naturalnych metod wykorzystane? Nie wierzę już w żadne bajki :( bez tabletek nie ma szans na normalne funkcjonowanie.
nie28 2013-03-12 19:03:09 Trudno powiedzieć czy Twój będzie miał epilepsję w przyszłości. Jeśli urodził się prawidłowo i na czas to szansa istnieje ,że będzie zdrowy.
Z opisu wynika,że masz same mroczki, a napadów padaczkowych nie posiadasz?
nie28 2013-03-12 19:11:21 Kasiu wiesz ,ze ja mam zaawansowaną epilepsję i walczę z nią. Aury występują. Zastanawiałam się czy w historii choroby nie gdzieś o bólach migrenowych. Kasiu Ciebie również miło widzieć na portalu.
mlodamamaaaura 2013-03-12 19:16:56 Właśnie tego się obawiałam, synek urodzony był wprawdzie dzień po terminie, w godzinę, 10 na 10 to bałam się że moja przypadłość jest w jakims stopniu dziedziczna...
Zdjagnozowanej migreny jako takiej nie mam, gdyż każdy z odwiedzonych przezemnie lekarzy twierdził iż to z np. cyt. nerwów, zbyt intensywnej stresującej pracy, zalecano melise, i Goździkową.
Sam fakt że znalazłam to forum, pozytynie wpłyna na moje samopoczucie, wczoraj własnie walczyłam z setnym już "świecącym mroczkiem",
Dziekuję wszystkim użytkownikom którzy odpowiedzieli na mój post, i naprawde pomogli mi nakierunkować moje przepuszczenia co mojego problemu.
Zastanawiam się jeszcze czy powinnam iść do jakiegoś specjalisty z moim synkiem (ma 14 mc) by w jakiś sposób ustrzec go przed ewentualnymi napadami i czy wogóle w tym wieku powinnam już sie o to martwić?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.