Reklama:

Czuję się jakbym była pijana . Nietypowe objawy (32)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
29-09-2022, 00:32:50

Gość 2022-08-23 22:37:03
Gość 2022-06-12 02:16:09
To jest nerwica lękowa ciężko jest się tego pozbyć jedyny ratunek to wyjść do ludzi i nie myśleć o problemach + wizyta u psychiatry żeby wam dał tabsy zaczynają działać po 2-3 tyg od ciągłego zażywania i nie polecam ich odstawiać bo jak znowu dopadnie to podwoi swoją siłę i tabletki już nie zadziałają wiem bo mecze się z tym 5 lat

Witam ,mam tak od 10 lat i dalej nie wiadomo co jest.od roku jest coraz gorzej ,boję się wyjść z domu że się przewrócę. Jestem przebadana całkiem i nic...proszę o jakąś podpowiedz co dalej
co co dalej,psychiatra koniecznie,terapia,leki ,ratuj siebie
gość
02-10-2022, 06:08:40

evanduril 2022-07-01 22:34:14
Mam tak dość często.
U mnie zdiagnozowana depresja, nerwica, stany lękowe.
Dodatkowo w MRI wyszły mi liczne hiperintensywne zmiany demielinizacyjne.
Ostatnio po hydroksyzynie mnie to rownież spotykało, pojawia się też przy zbyt szybkim odstawianiu leków przeciwdepresyjnych.
Ciśnienie jeszcze sprawdź, ale zdecydowanie neurolog i szereg badań Cię czeka.
Co lekarze stwierdzili na podstawie wyniku rezonansu? Miała Pani jakieś dodatkowe badania w tym kierunku?
gość
17-10-2022, 10:42:15

Stwierdzili coś ?
gość
23-10-2022, 12:46:21

evanduril 2022-07-01 22:34:14
Mam tak dość często.
U mnie zdiagnozowana depresja, nerwica, stany lękowe.
Dodatkowo w MRI wyszły mi liczne hiperintensywne zmiany demielinizacyjne.
Ostatnio po hydroksyzynie mnie to rownież spotykało, pojawia się też przy zbyt szybkim odstawianiu leków przeciwdepresyjnych.
Ciśnienie jeszcze sprawdź, ale zdecydowanie neurolog i szereg badań Cię czeka.
gość
23-10-2022, 12:59:31

Witam
Ja właśnie jestem na etapie odstawiania lekow przeciwdepresyjnych, ktore brałem ponad trzy lata.
Przez cztery tygodnie systematycznie zmniejszałem dawkę. Od trzech dni nie biore ich wcale i czuję sie fatalnie. Zastanawiam się jak długo ten stan potrwa.
gość
25-10-2022, 09:04:30

Mam tak samo 🥺Identycznie cały czas czuje się jakbym była po głębszych . Miałam już tak 3 lata temu ale później zaszłam w ciąże przeszło a teraz znowu wróciło . Oczy mnie tez bola bardzo są uczulone na światło na metale tez mi się wydaje jakby się rzeczy katem oka ruszyły pulsowały 🥺🥺Wiem ze to nie musi być nic poważnego ale myśli są najgorsze 🥺🥺
gość
03-11-2022, 19:21:09

Witam. Jestem na etapie badań. Już mam dość tego co się zemną dzieje. Pierwsze zawroty głowy i uczucie że jestem pijana choć nie piłam alkoholu wieku 17 lat. Następny w wieku 32 lata trwały 3-5 dni. Teraz mam ciąg od czerwca .pierwszy tydzień byłam w domu bo nie byłam wstanie samodzielnie funkcjonować . Teraz mam cały czas uczucie jak bym była pijana twarz leki drętwieje, drżenie mięśni i rąk, uczucie jak bym chodziła po wacie lub trampolinie, uczucie że zaraz zemdleje,. Badania u laryngologa z błędnikiem i wszystko co z z uchem w porządku, teraz czekam na wyniki tomografii. Chodzę do pracy ale jest ciężko bo pracuje jako kucharz w restauracji. Na pewno to nic z psychicznym bo to też zostało wykluczone. Co jeszcze mogę zrobić. Czekanie na wyniki jest męczące.zamiast zlecic większość badań to robią po kolei. Już 6 miesiąc .
gość
30-04-2023, 06:49:46

Witam serdecznie. Wiem że ostatni post był bardzo dawno, ale chciałbym sie podzielić tym jak ja sobie poradziłem z zawrotami, wirowaniem i tym dziwnym uczuciem pustki w głowie. Ja męczyłem się ponad pół roku. Robiłem masę badań,chodziłem od lekarza do lekarza, próbowałem wszystkiego aż z rozpaczy któregoś dnia pojechalem na sor. Tam podano mi Torecan, chyba tak na odczepne. I po paru godzinach wróciłem do normalności. Naprawdę dla mnie to był cud. Teraz gdy zawroty wracają biorę pół tabletki i praktycznie po sprawie. Jeśli ma ktoś możliwość to proszę spróbować.
gość
19-05-2023, 12:41:55

Tak to jest lek na nudnosci i zawroty głowy lecz nie dziala jezeli chodzi o uczucie bycia pianym.
Początkujący
25-05-2023, 07:08:25

To bylo w wielki piątek(07.04.2023) zrobilo mi sie strasznie slabo bylem caly blady musialem usiasc na podlodze bo bym sie przewrocil na ziemie czulem sie jakby ktos mnie udezyl bejsbolem przez głowę to stalo sie tak nagle. Zona robila mi oklady na kark z lodu dala mi wody zaprowadzila na lozko zaczelo mi sie robic lepiej, po pewnym czasie mialem drgawki z zimna jakbym byl w zimę na dwozu ale mi przeszlo. Nastepnego dnia zaczalem dziwnie widziec jakbym to nie byl ja jakbym widzial po 3,4 piwach obraz taki wyostrzony czulem sie otepialy zapominalem co mam zrobic problemy z koncentracja. Czasami czuje sie tak fatalnie jakbym mial zaraz zemdlec. Coraz czesciej mnie boli glowa z przodu i czuje pulsowanie zyl jak sa skronie jakbym mial strasznie duze cisnienie tam. Laryngolog wszystko jest dobrze ortopeda wszystko jest dobrze. W szpitalu mi robili ct mrt glowy wszystko dobrze. A jeszcze mi dfetwieja palce u dloni czasami po lewej a czesciej po prawej ale tylko jak leżę. Prosze o wasze opinie i pomoc
moj adres w razie w
mariuszkozieloppl@gmail.com

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: