Mam teraz podobnie, już od jakiś 2 miesięcy i myślałem że przejdzie ale się pogłębia tylko, za to da się przyzwyczaić
Gość 2022-06-08 20:44:08
Nie wiem czy autorka odpisze, ale w wyniku stresu długotrwałego miałam kiedyś takie coś przez 3 miesiące. Zrobiłam wiele badań, wszystkie Ok, dopiero jak lekarz powiedział mi dosadnie ze to początki depresji to wzięłam się w garść, przeszło zaraz po tym. Byłam pewna ze to fizyczny powód, nie mogłam funkcjonować 🤷🏻♀️
Gość 2022-06-12 02:16:09
To jest nerwica lękowa ciężko jest się tego pozbyć jedyny ratunek to wyjść do ludzi i nie myśleć o problemach + wizyta u psychiatry żeby wam dał tabsy zaczynają działać po 2-3 tyg od ciągłego zażywania i nie polecam ich odstawiać bo jak znowu dopadnie to podwoi swoją siłę i tabletki już nie zadziałają wiem bo mecze się z tym 5 lat
Gość 2022-06-12 02:16:09
To jest nerwica lękowa ciężko jest się tego pozbyć jedyny ratunek to wyjść do ludzi i nie myśleć o problemach + wizyta u psychiatry żeby wam dał tabsy zaczynają działać po 2-3 tyg od ciągłego zażywania i nie polecam ich odstawiać bo jak znowu dopadnie to podwoi swoją siłę i tabletki już nie zadziałają wiem bo mecze się z tym 5 lat
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.