Reklama:

Czuję się jakbym była pijana . Nietypowe objawy (32)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
17-04-2022, 11:22:12

Mam teraz podobnie, już od jakiś 2 miesięcy i myślałem że przejdzie ale się pogłębia tylko, za to da się przyzwyczaić
gość
08-06-2022, 17:21:09

Hej i jak tam? Mam identyczne objawy, a neurolog i laryngolog nie potrafią pomóc.
gość
08-06-2022, 18:44:08

Nie wiem czy autorka odpisze, ale w wyniku stresu długotrwałego miałam kiedyś takie coś przez 3 miesiące. Zrobiłam wiele badań, wszystkie Ok, dopiero jak lekarz powiedział mi dosadnie ze to początki depresji to wzięłam się w garść, przeszło zarażono tym. Byłam pewna ze to fizyczny powód, nie mogłam funkcjonować 🤷🏻‍♀️
gość
08-06-2022, 18:44:47

Gość 2022-06-08 20:44:08
Nie wiem czy autorka odpisze, ale w wyniku stresu długotrwałego miałam kiedyś takie coś przez 3 miesiące. Zrobiłam wiele badań, wszystkie Ok, dopiero jak lekarz powiedział mi dosadnie ze to początki depresji to wzięłam się w garść, przeszło zaraz po tym. Byłam pewna ze to fizyczny powód, nie mogłam funkcjonować 🤷🏻‍♀️
gość
09-06-2022, 07:09:24

Dzięki za odpowiedź. Trudno funkcjonować jak się jest ciągle na rauszu ;/ mi jak dotąd żaden lekarz nie zasugerował, że to może być na tle psychicznym, ale z drugiej strony nie potrafią pomóc. Czy bierzesz jakieś leki?
Pozdrawiam
gość
11-06-2022, 22:07:31

Witam wszystkich.Mak dokładnie to samo co autorka. Ból głowy i zawroty zaraz po wstaniu z łóżka. Z jednej strony ciągnie mnie za uchem aż do skroni i oka i czasami jakby spowolnienie obrazu chwilowe. Do tego jakieś uczucie wyobcowania jakby głowa nie była moja. Szumy uszne. Byłam w szpitalu miałam badania w tym TK i rezonans tez czysto.
gość
12-06-2022, 00:16:09

To jest nerwica lękowa ciężko jest się tego pozbyć jedyny ratunek to wyjść do ludzi i nie myśleć o problemach + wizyta u psychiatry żeby wam dał tabsy zaczynają działać po 2-3 tyg od ciągłego zażywania i nie polecam ich odstawiać bo jak znowu dopadnie to podwoi swoją siłę i tabletki już nie zadziałają wiem bo mecze się z tym 5 lat
Początkujący
01-07-2022, 20:34:14

Mam tak dość często.
U mnie zdiagnozowana depresja, nerwica, stany lękowe.
Dodatkowo w MRI wyszły mi liczne hiperintensywne zmiany demielinizacyjne.
Ostatnio po hydroksyzynie mnie to rownież spotykało, pojawia się też przy zbyt szybkim odstawianiu leków przeciwdepresyjnych.
Ciśnienie jeszcze sprawdź, ale zdecydowanie neurolog i szereg badań Cię czeka.
gość
23-08-2022, 20:34:15

Gość 2022-06-12 02:16:09
To jest nerwica lękowa ciężko jest się tego pozbyć jedyny ratunek to wyjść do ludzi i nie myśleć o problemach + wizyta u psychiatry żeby wam dał tabsy zaczynają działać po 2-3 tyg od ciągłego zażywania i nie polecam ich odstawiać bo jak znowu dopadnie to podwoi swoją siłę i tabletki już nie zadziałają wiem bo mecze się z tym 5 lat
gość
23-08-2022, 20:37:03

Gość 2022-06-12 02:16:09

Witam ,mam tak od 10 lat i dalej nie wiadomo co jest.od roku jest coraz gorzej ,boję się wyjść z domu że się przewrócę. Jestem przebadana całkiem i nic...proszę o jakąś podpowiedz co dalej

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: