marlenaala jakie to proste a zarazem skomplikowane. Czasem boimy się lekarza, żeby nie dowiedzieć się czegoś co nam nie odpowiada. Prawda jest jedna, jeśli jest problem to trzeba działać, aby później uniknąć nikomu niepotrzebnych problemów.
Gość 2013-10-22 21:41:47 Witam! Od kilku miesięcy codziennie boli mnie głowa po lewej stronie, ból promieniuje na oko, robi mi się słabo, mam często mgłę przed oczami, zawroty głowy, pogorszył mi się wzrok. Jeśli wezmę tabletke przeciwbólową ból jest tylko przytłumiony. Czy to może być guz mózgu? Bardzo proszę o poradę
Gość 2014-02-20 12:27:00 Można też do psychologa chodzić bo bywa że stan psychiczny ma wpływ na napady migreny, oczywiście nie u każdego, ale u mojej mamy poskutkowało spadek napadów o 55 % i nie dał żadnych leków na psychikę
Gość 2014-02-22 15:55:30 Też mam migreny ale nie maja takiego silnego przebiegu.ból zaczyna się stopniowo i z każdą chwilą zaczyna się nasilać - światłowstręt, mdłości, każdy nawet najmniejszy szmer jest jak młot pneumatyczny. Straszne.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.