Reklama:

Centrum rehabilitacyjne - poszukiwania (50)

Forum: Rehabilitacja

gość
09-03-2017, 16:15:15

Gość 2015-12-15 15:45:21
Gość 2015-01-13 23:25:26
Byłam u Normana w Koszalinie szalenie zdolni, przystępni, sympatyczni no i oczywiscie profesjonalizm na najwyższym poziomie, efekty oszalamiajace!!
Nie podzielam opinii. Raczej rozdmuchany marketing aniżeli oszałamiające efekty... Takich ośrodków nastawionych na kasę jest masę - to już więcej sensu ma wizyta u prywatnego terapeuty, wyjdzie taniej i zapewne skuteczniej...
Byłam,w Koszalinie u Normana, 2 tygodnie w lutym tego roku.Pragnę poinformować,że choruje już 16 lat.Jestem po bardzo ciężkim zawale mózgu z efektem całkowitego paraliżu lewej strony ciała.Nauczyłam się z tym żyć i jechałam do Normana pełna wątpliwości?Wszystkie zostały rozwiane,nie spotkałam dotychczas tak profesjonalnego miejsca dla osób po udarach!Nie wierzyłam ale zaczęłam lepiej chodzić i odzyskałam wiarę w siebie,że jeszcze może być lepiej!!!!!
Polecam serdecznie
Viola Knude
gość
28-03-2017, 08:18:03

Ja znam bardzo dobry ośrodek Stobno, z tym że jest to ośrodek tylko dla dzieci. Co prawda mamy, które przyjeżdżają ze swoimi pociechami, rownież mogą skorzystać z takich zabiegów i przebadać się. Więc takie dwa w jednym. A wiadomo, że mamy zajęte cały czas rehabilitacją własnych dzieci nie mają czasu by poświęcić go sobie. wtedy jak najbardziej można tam skorzystać z pomocy. W ośrodku jest bardzo dużo sprzętu, mają fajną kadrę rehabilitantów i widać tam duże doświadczenie.
gość
08-07-2017, 16:23:09

Centrum rehabilitacyjne NORMAN w Koszalinie jest miejscem, z którego każdy pacjent, a także jego opiekun, wyjeżdża z poczuciem, że z niesprawnością po udarze mózgu można powalczyć, szczególnie, gdy ma się takie wsparcie i pomoc, z jakimi spotkaliśmy się w ośrodku. Ogromne doświadczenie, pełne zaangażowanie i zrozumienie pacjenta, to tylko kilka cech pracujących tam rehabilitantów. Kilkugodzinny plan zajęć każdego dnia z fizjoterapeutami przeplata się z pysznymi posiłkami domowej kuchni Pani Ani i Kamili. Fizjoterapeuci, wyposażenie sal zabiegowych i stosowane metody terapeutyczne są na bardzo nowoczesne i na wysokim poziomie. Po 2 tygodniach wyjeżdżaliśmy w lepszej kondycji fizycznej i podbudowani psychicznie do dalszej walki o lepsze życie.
Miejsce, do którego warto przyjechać
Małgorzata i Krzysztof z Poznania
gość
31-08-2017, 16:31:03

W Gdańsku jest http://domowarehabilitacja.com/ po artroskopii kolana pomogli stanąć na nogi, niestety nie obyło się od długiej rehabilitacji i chodzenia o kulach, jednak udało im się mnie wyleczyć
gość
28-01-2018, 11:25:52

Chciałabym tutaj z całego serca podziękować w imieniu swoim i mojego męża za polecenie mi i naprowadzenie mnie na centrum rehabilitacyjne Norman w Koszalinie. Po kilku pobytach w innych ośrodkach trafiłam tutaj. Efekty były, ale szło to bardzo mozolnie i czuję, że zbankrutowałabym na turnusach zanim mąż zacząłby chodzić. Na szczęście moja decyzja była słuszna. Okazało się, że sposoby pracy terapeutów z pacjentami po udarze mózgu w ośrodku Norman są po prostu skuteczniejsze. Mąż po 2 tygodniach rehabilitacji wyszedł na własnych nogach, a wózek poszedł w odstawkę. To chyba najlepsza rekomendacja. Polecam z całego serca!!! I ogromnie dziękuję za tę całą mrówczą i ciężką pracę.
gość
27-02-2018, 22:20:25

W Słupsku jest zaangażowany w terapie rehabilitacyjną spec -
Andrzejewski. Polecam Jego działania.
http://stawiamnazdrowie.pl/akupunktura/lekarze-rehabilitacja-medyczna/vcard/gabinet-masazu-i-kregarstwa-mgr-andrzej-andrzejewski,18272008.html
gość
28-03-2018, 07:20:52

Gorąco polecam rehabilitację kręgosłupa w Łodzi : http://ergolife.com.pl/
gość
29-03-2018, 12:22:40

Jeżeli chodzi o rehabilitację to w wielu przypadkach najlepszą opcją jest rehabilitacja domowa. Medicar Home Care oferuje właśnie rehabilitantów, którzy dojeżdżają do pacjentów do domu. Mają dobrych specjalistów, no a to, że dojeżdżają do domu to jak najbardziej na plus moim zdaniem.
gość
09-04-2018, 08:45:22

Trudno mi się wypowiedzieć, czy rehabilitacja domowa (gdzie będzie brakować sprzętu) jest lepsza od rehabilitacji w profesjonalnej placówce. W zeszłym roku uczestniczyłem w turnusie rehabilitacyjnym w Centrum Kongresów i Rekreacji Orle Gniazdo w Szczyrku. Mają tam bardzo dobrze wyposażony gabinet rehabilitacyjny i bardzo profesjonalną kadrę.
Za miesiąc wybieram się na kolejny turnus też w to samo miejsce. Tym razem będzie to aż 15 dni (14 noclegów) z pełnym wyżywieniem, 20 zabiegów (dokupię sobie jeszcze kilka na miejscu bo są bardzo tanie) oraz wiele atrakcji, z których można korzystać. Gdyby ktoś chciał wybrać się tam razem ze mną to zapraszam do poczytania o terminach i warunkach tutaj: https://www.orle-gniazdo.pl/pakiet/turnusyrehabilitacyjne2018wszczyrku-29836
Uprzedzając pytania - obiekt jest dostosowany do potrzeb osób o niepełnosprawności ruchowej. Co więcej, gdy ktoś ma pupila (psa, kota) to nie robią problemów, jeżeli się go będzie chciało ze sobą zabrać. Kwestia tylko przy rezerwacji turnusu zgłoszenia tego recepcji. Jest jakaś opłata za pobyt ze zwierzakiem ale nie pamiętam ile. Ja byłem tam ze swoją żoną i spędziliśmy najpiękniejszy urlop w całym życiu.
gość
09-04-2018, 17:16:52

To znaczy że za 2090 zł można tam jechać z żoną na dwa tygodnie z zabiegami i wyżywieniem,bez skierowania?- czy jak to jest? Proszę o wyjaśnienie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: