Reklama:

Centrum rehabilitacyjne - poszukiwania (50)

Forum: Rehabilitacja

gość
13-01-2014, 08:10:43

Część wszystkim, ostatnio przeżyłam dość mocny wypadek który uszkodził mi dość mocno nogi niestety i szukam teraz porządnego centrum rehabilitacyjnego z wykfalifikowaną załogą na pokładzie. Chciałam pójść do specjalisty przez NFZ ale po kolejkach stwierdziłam że nie ma to najmniejszego sensu. Szukam innych opinii na ten temat. Pomożecie ? :)
gość
15-01-2014, 14:01:16

Pomożemy ;). Ja od jakiegoś czasu chodzę do centrum Rehmedis i nie mam nic złego do powiedzenia na ten temat a nawet mogę powiedzieć że po wizytach u nich zauważyłem duży progres jeśli chodzi o moje ruchy które były na początku dość niemrawe że tak powiem :). Możesz śmiało do nich zajrzeć.
gość
19-07-2014, 13:56:36

Jeżeli nie szukasz rehabilitacji przez NFZ (i słusznie), to polecam Centrum Rehabilitacyjne Norman w Koszalinie. Ośrodek posiada wyspecjalizowanych fizjoterapeutów i z pewnością postawią Cię na nogi :) Tutaj możesz zobaczyć efekty zaledwie dwutygodniowej terapii z pacjentem po wylewie, który do centrum przyjechał na wózku a wyszedł o własnych siłach -
https://www.youtube.com/watch?v=PAQpBbnhY4k
gość
19-07-2014, 17:07:52

Ja również szukam dobrego centrum rehabilitacyjnego w Katowicach. Moja znajoma była niedawno w centrum medyczno - rehabilitacyjnym w Katowicach, chyba przy ulicy Ligockiej i jest super zadowolona. Nie dość, że pomogli to wygląda teraz o wiele lepiej, tryska pozytywną energią. Chyba też się wybiorę
gość
23-07-2014, 15:50:32

Ja jestem z Krakowa i specjalnie na północ Polski jechałem na turnus rehabilitacyjny.
Nie ważne stoi budynek. Ważne jakie są efekty terapii. Ja się nie zawiodłem.
gość
23-07-2014, 15:50:51

Gość 2014-07-23 17:50:32
Ja jestem z Krakowa i specjalnie na północ Polski jechałem na turnus rehabilitacyjny.
Nie ważne gdzie stoi budynek. Ważne jakie są efekty terapii. Ja się nie zawiodłem.
gość
23-07-2014, 15:51:11

Nie ważne gdzie stoi budynek. Ważne jakie są efekty terapii. Ja się nie zawiodłem.
gość
17-08-2014, 10:09:13

Gość 2014-07-19 15:56:36
Jeżeli nie szukasz rehabilitacji przez NFZ (i słusznie), to polecam Centrum Rehabilitacyjne Norman w Koszalinie. Ośrodek posiada wyspecjalizowanych fizjoterapeutów i z pewnością postawią Cię na nogi :) Tutaj możesz zobaczyć efekty zaledwie dwutygodniowej terapii z pacjentem po wylewie, który do centrum przyjechał na wózku a wyszedł o własnych siłach -
https://www.youtube.com/watch?v=PAQpBbnhY4k
Ten filmik daje wielką nadzieję osobom po wylewach! Jestem pod wrażeniem. Byłem na ich stronie internetowej i na taki turnus trzeba umawiać się z odpowiednim wyprzedzeniem
gość
04-10-2014, 09:48:00

No nieźle. Chciałem to sprawdzić, czy to autentyczny filmik. Specjalnie dzwoniłem i się dopytałem i okazuje się, że tak. Szacunek.
gość
10-10-2014, 13:16:54

Nie tylko po wylewach, nie dyskwalifikują pacjentów, każdy dostaje taka sama szansze, podejście całego personelu w pełni profesjonalne , ba atmosfera rodzinna, kuchnia domowa i co najwazniejsze po paru dniach pobytu widać juz efekty

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: