Reklama:

Bóle pleców – co powinieneś wiedzieć.. (54)

Forum: Neurologia po godzinach

gość
23-01-2013, 11:03:01

Sól bocheńska Salco.pl , działa na zesztywniające zapalenie stawów kręgosłupa i choroby zwyrodnieniowe kręgosłupa i stawów, ma dobroczynny wpływ także na inne aspekty, trzeba się w tej soli kąpać min. 3 tyg i efekty będą :)
gość
05-02-2013, 11:44:34

Hej,
wiem co czujecie....Chodziłam do chiropraktyka..pomogło.. Jednak po kilku wizytach doszliśmy do wniosku, że w moje pracy siedzącej są niedostosowane krzesła (bardzo nie wygodne)...powiedział mi, że stąd mogą wynikać moje straszne bóle pleców. Szukałam na forach jakich krzeseł i w końcu znalazłam u moich znajomych w sklepie internetowym ergopoint.pl ...:) krzesło classic pro Kulik system. Super!! szczerze, pierwszego dnia nie mogłam się przyzwyczaić..następnego dnia było coraz lepiej...teraz..nie potrafię usiedzieć na zwykły krześle. super naprawdę! no i ból pleców zniknął...;)
gość
23-02-2013, 11:04:28

Hej, stosowałam również kiedyś sól bocheńską, ten specyfik uratował mi życie, nie byłam w stanie już chodzić.
gość
30-07-2014, 20:42:12

Produkt LifeWave o nazwie IceWave jest produktem naprawdę efektownym i efektywnym. Najczęściej prezentowanym właśnie na prezentacjach, spotkaniach. Odjął ból tysiącom ludzi w Polsce już.Sam miałem takie problemy produkt działa praktycznie od razy warto sprawdzić 669310576 lenar4@wp.pl
gość
29-08-2014, 13:44:53

Jeśli są to bóle spowodowane nadwyrężeniem to wystarczy posmarować plecy ziołami szwedzkimi. Dobrze sprawdza się tutaj krem z ziół szwedzkich. Trzeba tylko uważać żeby nie nadwyrężyć drugi raz. Wtedy zawsze szybko ból mija.
Początkująca
04-09-2014, 08:45:07

Na ból pleców zastanawiałam się nad kupnem takiej opaski http://xeniapolska.com/opaska-na-brzuchkregoslup/ pracuję ciągle chodząc, więc mogłabym mieć pod koszulką. Tylko bardzo prosiłabym o opinie, czy takie opaski rzeczywiście pomagają? Czy ktoś ich używał?
Początkująca
16-09-2014, 14:30:24

Jeśli jednak profilaktyka nie przyniesie spodziewanych rezultatów, gdyż będzie już na nią za późno, pomocny będzie dobry lekarz. W Warszawie warto udać się do neurochirurga, Mariusza Głowackiego, który przyjmuje w Szpitalu św. Elżbiety.
gość
17-10-2014, 06:13:02

Ja polecam udać się do dobrego fizjoterapeuty albo ostopaty, we Wrocławiu mogę polecić Jakuba Durczak
gość
19-10-2014, 19:33:43

Ja co prawda nie z Warszawy ale z Poznania Powiem wam, że miałam taki problem z moim mężem. Bolały go plecy w dolnej części kręgosłupa i ból odchodził na lewy bok. Śmiał się śmiał i okazało się, że wypadł mu kręg. Na szczęście poustawiali go jak trzeba w klinice Kręg-Clinic, wiec jak cos, to polecam
gość
23-10-2014, 08:54:49

u kogo byliscie w kreg clinic? mozesz polecic kogos z nazwiska?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: