Witam,mój ból łopatki i drętwienia prawej ręki palca kciuka i wskazującego
trwał od grudnia 2006 do 2007 lutego trzy msc,ból był mocny na poczatku dostałem 10zastrzyków ketonalu i nic nie pomogło,dostałem skierowanie do neurologa,odrazu dostałem 28dni zwolnienia i tak trzy razy między czsie zarejestrowałem się na
rezonans magnetyczny,tabletki przepisane przez nurolog nic mi nie pomagały,ból był taki że nie mogłem siedzic,a prace mam dośc ciężką bo pracuje w Kablowni także targam dośc spore ciężary
Rezonans wypadł blado mam dwie
przepukliny odcinka szyjnego,neurolog
dał mi skierowanie do nurochirurga,ten oznajmił że mam dwa dyski do wymiany"wstawienie inplantów",mam te dyski podniszczone,ale teraz NAJWAżNIEJSZE,między czasie kupiła zona urządzenie medyczne "cyfrowe o nazwie:"Medolight"jest te urządzenie od trzech lat w Polsce
nie wszyscy lekarze nawet o tym wiedzą działa na zasadzie diud światło pulsujące,naświetlam się ,ból ustąpił mi po miesiącu tak jak pisało w książce 30-40 dni naświetlania teraz mam spokój ulga jak smok
i cały czas pracuje do dzis naprawde polecam Państwu to urządzenie,naświetlam się do dziś ,koszt to 1.280zł można wziąśc na raty odseteki znikome symboliczne moja żona weszła w to czyli jest przedstawicielem i za jej pośrednictwem lub osoby uprawnionej można nabyc to urządzenie,nie można nigdzie indziej nabyc tego urządzenia jak tylko na spotkaniach lub w internecie ale przez internet musi byc podany numer przedstawiciela
Nie pisze tego żeby promowac strone "ale to urządzenie cyfrowe,jest to Apteczka 21-szego Wieku! polecam szczerze wszystkim nie robie tego dla swojej kożyści tylko dla ludzi cierpiących cena może jest dośc droga
ale warta wydania Lampy Zeptera odchodza do lamusa,zapraszam na dana strone o zapoznanie się z tym urządzeniem,dodam że Szpital Biziela w Bydgoszczy testował to urządzenie i wydał Certyfikat BARDZO DOBRA OPINIE ,duzo nagrud między narodowych odebrało to urządzenie
posiada oczywiscie Certyfikat U.Europejskiej.
Podaje strone: www.zest.bz
Więcej informacji na mój mail :
rani.wp@wp.pl podziele się z panstwem moją wiedzą na ten temat i odpowiem na wszystkie zadane pytania,pozdrawiam