Reklama:

bół głowy z tyłu po prawej stronie (33)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-08-2017, 14:31:59

bo tego nie leczą leki, nie powiem kto leczy, bo była by to reklama, a takich rzeczy nie powinno się robić na forum
gość
05-02-2018, 17:15:47

Witam mam ból po prawej stronie glowy okolice ucha.Do tego jest przy tym podwyższone cisnienie 150/120/80-96 . Co mam zrobić czy iść z tym bólem do lekarza.
gość
18-09-2018, 05:33:00

Sama również odczuwałam kiedyś bóle z tyłu głowy. Takie u potylicy. Na poczatku je ignorowałam, olewałam sobie, jedna potem były coraz częstsze, tak wiec wybrałam sie do lekarza. Lekarz zbadał mi ciśnienie i okazało się,ze pomimo młodego wieku choruję na nadciśnienie. Na poczatku wystraszyłam się ale zaczełam zdrowiej się odżywiać, uprawiać sport oraz przyjmować odpowiednie leki. Ciśnienie się ustabilizowało i tym samym bóle stały się coraz rzadsze. Polecam zajrzeć sobie tutaj:
https://zdrowie.tvn.pl/a/silny-bol-z-tylu-glowy-co-moze-byc-jego-przyczyna-czy-jest-niebezpieczny
W artykule opisane są również inne mozliwe przyczyny.Czemu to piszę? Nie ignorujcie bólu ale jeśli jest częsty to idźcie dla własnego zdrowia do lekarza!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: