Reklama:

Bezsenność (1080)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
24-10-2012, 13:28:19

Spokojnie, istnieje. Ma osobę , która nad nim skrycie czuwa Macieju:)
gość
26-10-2012, 17:55:35

Obawiam się Aniu, że aż zbyt skrycie.
Od czasu kiedy nie ma tu na bieżąco Karoliny, jakoś powoli niestety nam temat zamierał Ona była tu jakimś dobrym duchem tematu, brakuje jej bardzo
gość
27-10-2012, 20:56:09

Wiem,że jej brakuje. Karolina ma teraz więcej zadań związanych z opieką jej męża. Należy ją Maćku zrozumieć.
gość
28-10-2012, 17:07:03

Ja rozumiem Aniu, nie mam pretensji, tylko zwyczajnie jej brakuje
gość
28-10-2012, 20:12:51

maciej69 2012-10-28 18:07:03 Ja rozumiem Aniu, nie mam pretensji, tylko zwyczajnie jej brakuje
Maćku spokojnie pewnie Karolina wróci. Ma swoje problemy.Zawsze można do niej napisać:)
gość
30-10-2012, 16:12:59

Poćwiczę cierpliwość przy bezsenności to niezbedne
gość
30-10-2012, 16:16:32

Przyda ci się cierpliwość w życiu codziennym:) Zapraszam cię również na inne działy:)
Początkująca
23-06-2013, 08:04:31

A może zaburzenia snu mają jakiś związek z zespołem przewlekłego zmęczenia?
Przyznam, że sama miałam potworne problemy ze zmęczeniem i innymi objawami zespołu przewlekłego zmęczenia, które przez długi czas nie dawały mi spokoju. Udało mi się powrócić do normalnego stanu po wielu próbach i błędach. Najbardziej skuteczne były porady kolegi, który sam zresztą borykał się z tą przypadłością kilka dobrych lat. Po tak prostych działaniach, jak m.in. zmiana diety i wychodzenie na słońce, zmęczenie zaczęło mijać. Dokładniej opisał to na stronie http://www.zpz.naturalneleczenie.com.pl Nic się tam nie sprzedaje, są jedynie wskazówki, które może tak, jak i mnie kogoś naprowadzą.
Forumowiczka
25-06-2013, 10:36:57

Zaburzenia snu mają związek niemal ze wszystkim, może to być choroba, stres, problemy osobiste. Bez lekarskiej diagnozy niewiele zdziałamy. Leczyć powinno się przyczyny żeby terapia była skuteczna a i dobór leków nie jest tu bez znaczenia ;)
gość
25-06-2013, 12:02:51

Dorota witaj , wyrazam radosc z powodu Twojego powrotu.Duzo zmienilo sie na forum , odeszlo kilka osob.
Mam w dalszym ciagu aury przedmigrenowe , snu tyle ile na " lekarstwo".
Przeszlam burze ale chyba troche przetarlo sie , wychodzi sloneczko.
Co slychac u Ciebie , jak Twoje migreny, czy daja odsapnac?
Malo odzywasz sie a S to juz wcale, jestem fanka jego tekstow. Czesto pisalam na Twoich watkach zwlaszcza migrenie, wczesniej jako Jagoda , pozniej jako gosc.
Ciesze sie , ze jestes , brakowalo Ciebie . Serdecznie pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: