Reklama:

Bezsenność (1080)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-09-2012, 19:43:19

nie28
Basiu co oznacza Twoja taka odpowiedź . Proszę o szczerą wypowiedź.]
czego sie znow czepiasz, wolaj kolesiów
gość
30-09-2012, 19:54:41

Alicjo nie lubię być poprawiana.Posiadam swój styl i nie uczę języka polskiego. Ja również pamiętam swoją maturę sprzed 10 lat. Nikt nie wybrał tego tematu co ja , gdyż ja zdecydowałam się na wybór poezji i to był szczęśliwy wybór, Zostałam zwolniona ze zdawania egzaminu maturalnego.
Alicjo bywa tak,że epilepsja wpływa na naszą pamięć i wyniku stresu mamy nawet kłopot z ułożeniem prostego zdania.Taki jest proces, nie mogę nic na to poradzić.
gość
30-09-2012, 20:31:59

Aniu, a ja nie znoszę jak ktoś pisze nie poprawną polszczyzną, robi mi się słabo jak widzę, źle zbudowane zdanie, czy błędy ortograficzne. Nie zmienię tego, nasz język ojczysty musimy szanować.
A co do Twojej pamięci: Jeżeli będziesz chorować tyle lat co ja, to co będzie? Nie będziesz potrafiła zbudować jednego poprawnego zdania, nie będziesz umiała się poprawnie wypowiadać?
W tej chwili bierzesz niską dawkę leku, bierzesz tylko jeden lek, niedawno skończyłaś studia i to dwa fakultety, nie powinnaś mieć problemów z pamięcią, na dodatek jesteś jeszcze młodą osobą.
Idę spać, bo będę miała problemy z zaśnięciem. Alicja
gość
30-09-2012, 20:38:53

To co prawda nadal nie w temacie wątku, ale co do poprawnej polszczyzny to większość osób piszących na forum popełnia błędy, różne ortograficzne, stylistyczne, gramatyczne itp. Sam wielokrotnie sprawdzam i poprawiam swoje wpisy, a i tak nie jestem w stanie wychwycić każdego błędu i każdego niedociągnięcia - to jest forum neurologiczne i piszą na nim ludzie - zwykli z krwi i kości, a często wiele błędów wynika z chorób dolegliwości i stanu psychicznego - wystarczy zdenerwowanie i popełniamy błędy - wiem po sobie.
Nie bądźmy dla siebie nawzajem zbyt surowi - nie bądźmy purystami językowymi i zajmijmy się w końcu tematem przewodnim tego wątku czyli BEZSENNOŚCIĄ i SPOSOBAMI RADZENIA SOBIE Z NIĄ.
gość
30-09-2012, 20:44:36

Ja toleruje wszystko to co mnie otacza być może jestem zbyt łagodna w tym świecie. Żałuję ,że nie jestem ostra widocznie taka jestem z natury, ale w ocenie innych oceniana negatywnie.
gość
30-09-2012, 20:49:59

nie28 2012-09-30 22:44:36 Ja toleruje wszystko to co mnie otacza być może jestem zbyt łagodna w tym świecie. Żałuję ,że nie jestem ostra widocznie taka jestem z natury, ale w ocenie innych oceniana negatywnie.
Tolerancja to obecnie unikatowe zjawisko, a ja niestety należę do tych naiwnych - tak jak Ty i przez często też dostaję kopniaki
gość
30-09-2012, 20:56:56

Witaj w klubie Maćku, widocznie tak musi być hehe:)
gość
30-09-2012, 20:59:30

a no niestety Aniu,
a przy okazji można się znowu przekonać, że żeby mieć miękkie serce, to twardy tyłek jest potrzebny.
Komentatorka
30-09-2012, 21:08:10

nie28 2012-09-30 21:35:46
zqobasia 2012-09-30 21:25:50 ...
Basiu co oznacza Twoja taka odpowiedź . Proszę o szczerą wypowiedź.
pomyliłam wątki wiec edytowałam ...ale chyba nie musze się z tego tlumaczyc ze postawiłam 3 kropki po edycji
:)
gość
30-09-2012, 21:16:42

Basia nie wiedziałam co to oznacza ten 3 kropek , bo myślałam,że tyczy on mojej wypowiedzi.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: