Reklama:

Bezsenność (1080)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
29-09-2012, 20:34:22

ja jestem alb pasuje ci to?
gość
29-09-2012, 20:36:19

a po co sie afiszowac jak takie chieny mnie zerzrą bo maja swoje do powiedzonka i na co komu i do czego? co ty kumpel nie jestes ?
gość
29-09-2012, 20:37:57

ide poczytac ,bo szkoda mojego czasu na te wieczne zatargi pa ciał !
gość
29-09-2012, 20:43:39

Proszę Was. Litości.
gość
29-09-2012, 20:43:46

ja wypraszam sobie tchórzostwo ,tyle razy sie tu zalogowalam i nic tylko kop w tył ,dzieki wole byc tym niby nikim ,ale nie znosic pastwienia sie nad ma osoba po zalogowaniu -myslisz ze tu swiete krowy i aureola im zawsze swieci to czekaj az ci podetną grunt pod nogami ,to sie dowiesz co jest stracic ,a co zyskac ,mam niewyobrazalny zal co do niektórych osób i na sama mysl ,piesci mi sie same zaciskają ,nikt jeszcze mnie tak nie schanbił i ja mam oczekiwac !!!wsparcia tu u zalogowanych ,zobacz co one wyprawiaja ?!!!zegnam cie bos nie w temacie
gość
29-09-2012, 20:52:49

Proszę o powrót do tematu wątku.
gość
29-09-2012, 21:36:04

Aniu nie oczekuj, ze powrócą Ci co dobrze śpią, a tylko się wbijają w temat - to tylko goście. czasem ma wrażenie, że oni piszą na jakieś zlecenie i tak na prawdę nie wiedz czym są problemy doczenśosci i czym jest bezsenność - mogą sie obrażać ale dla mnie pozostaną tylko tchórzami, bojącymi się przedstawić choćby imieniem - to ich obdziera z anonimowości, z bycia każdym i nikim
gość
29-09-2012, 22:04:34

Maćku, ale to przez nich otrzymałam niesprawiedliwe ostrzeżenie oraz zostałam obrzucona błotem. Zależy mi na forum, ale czemu komuś zależy mnie wyrzucić.
Komentator
29-09-2012, 22:16:11

nie28 2012-09-30 00:04:34
Ale to przez nich otrzymałam niesprawiedliwe ostrzeżenie oraz zostałam obrzucona błotem. Zależy mi na forum, ale czemu komuś zależy mnie wyrzucić.
Poniewaz jedna osoba tak nastawila inne osoby przeciw Tobie,ze pewnie tez cos napisaly na Ciebie,byc moze tez osoby zarejestrowane,no ale tego nie udowodnisz,mozesz sie tylko domyslac.
Najlepiej po prostu nie dociekac kto naskarzyl.
Natomiast trzeba tez patrzec na tych co prowokowali do kłotni ,tylko dlatego ze wypowiedzialas sie zle w jednym temacie,czyz nie mozna bylo tylko wzwrocic uwage?
A nie nabijac sie z Twojej choroby?
Mam nadzieje ze ten aspekt administracja zauwazyla,ze byla tu tez prowokacja i ponizanie Twojej osoby.
gość
29-09-2012, 22:21:32

traper777 2012-09-30 00:16:11

nie28 2012-09-30 00:04:34
Ale to przez nich otrzymałam niesprawiedliwe ostrzeżenie oraz zostałam obrzucona błotem. Zależy mi na forum, ale czemu komuś zależy mnie wyrzucić.
Poniewaz jedna osoba tak nastawila inne osoby przeciw Tobie,ze pewnie tez cos napisaly na Ciebie,byc moze tez osoby zarejestrowane,no ale tego nie udowodnisz,mozesz sie tylko domyslac.
Najlepiej po prostu nie dociekac kto naskarzyl.
Natomiast trzeba tez patrzec na tych co prowokowali do kłotni ,tylko dlatego ze wypowiedzialas sie zle w jednym temacie,czyz nie mozna bylo tylko wzwrocic uwage?
A nie nabijac sie z Twojej choroby?
Mam nadzieje ze ten aspekt administracja zauwazyla,ze byla tu tez prowokacja i ponizanie Twojej osoby.
Masz rację, ale wypowiedz Agnieszki była lepsza, a dorzucenie słów Alicji o historii mojej choroby, a potem walka o wiedzę uwierz sama z tym byłam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: