Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
15-01-2023, 23:57:29

Hej dziewczyny , kurcze nie było mnie pare dni i już tyle fajnych informacji ( mam na myśli wyposażenia do szpitala ) widzę nowe forumowiczki, witam was serdecznie 😊 Mojra ty już w lutym operacje masz a ja 13 marzec, powiem tak czas zaiwania jakoś szybciej, jak człowiek ma już datę to szybko się do niej zbliżamy i strach większe 👀ma . Prośba do koleżanki co jest krótko po operacji dawaj prosze znać jak dasz radę oczywiście co u ciebie, czy dodałabys jakieś rady uzupełniające w wyposażeniu do szpitala.Napisz jak się czujesz, jak sobie radzisz trzymam kciuki za nas wszystkie . Z tymi pieluchami to pozamiatałyście system 😂😂😂😂 pozdrawiam Halina
Forumowiczka
16-01-2023, 08:21:19

Witaj Halinka - o tych pieluchach też często myślę i zaraz mi się morda uśmiecha bo człowiek sobie próbuje wyobrazić jaki rozmiar otrzyma i w przypadku złego ocenienia przez pielęgniarkę już widzę jak lecę do punktu pielęgniarek z gadką -"poproszę o inny rozmiar te lecą mi z d...😂"
Pozdrawiam i częściej zaglądaj na forum 👍
Mojra
Wtajemniczona
16-01-2023, 15:42:17

Cześć Halinka 🌺
Ty masz 13.03? To ja 8 dni po Tobie 21.03 😁 o kurcze ale będziemy relacjonowały na bieżąco 😁 Mojra zaczyna 😁
Już kupiłam, 3 piżamki, laczki (nie papucie tak, jak pisałyście) i poduszkę ortopedyczną i chyba wszystko, bo reszta to podstawowe rzeczy z domu.
Nie wiem jak to zrobię ale w czerwcu co roku z Mężem jeździmy na wakacje, w tym roku wypada nam od 4.06 do 18.06. Zarezerwowane i opłacone już dawno temu. Mam nadzieję, że po 2,5 m-ącach od operacji będę mogła wsiąść swobodnie do samolotu i trochę odpocząć od tego wszystkiego 😏
Początkująca
16-01-2023, 16:55:28

Cześć dziewczyny
Jestem po kontroli u lekarza.
Niestety jeszcze nie dostałam zielonego światła na rehabilitację pan doktor powiedział że z jego doświadczenia wie że zbyt wczesna manipulacja pooperacyjna zawsze przynosiła odwrotny skutek od oczekiwanego .
Kurcze w dawnych wpisach wszyscy pisali o rehabilitacji a tu taka sytuacja No ale cóż nie mam wyjścia muszę zaufać lekarzowi bo ja jestem zielona powiedziałam mu że inne osoby już rozpoczynały rehabilitację ale usłyszałam że każdy przypadek jest inny i mogli mieć inny przebieg operacji🤔.
Powiedziałam też o tym rozpychaniu w gardle które czuję i że ból schodzi do klatki piersiowej to powiedział że zbyt intensywnie funkcjonuje i przeciążam poniższe kręgi.
Samochodu jeszcze mam nie prowadzić i nadal prowadzić oszczędny tryb życia.
To tak na szybko z informacji po wizycie kontrolnej😉
Forumowiczka
16-01-2023, 18:14:32

Florentynka 2023-01-16 16:42:17
Cześć Halinka 🌺
Ty masz 13.03? To ja 8 dni po Tobie 21.03 😁 o kurcze ale będziemy relacjonowały na bieżąco 😁 Mojra zaczyna 😁
Już kupiłam, 3 piżamki, laczki (nie papucie tak, jak pisałyście) i poduszkę ortopedyczną i chyba wszystko, bo reszta to podstawowe rzeczy z domu.
Nie wiem jak to zrobię ale w czerwcu co roku z Mężem jeździmy na wakacje, w tym roku wypada nam od 4.06 do 18.06. Zarezerwowane i opłacone już dawno temu. Mam nadzieję, że po 2,5 m-ącach od operacji będę mogła wsiąść swobodnie do samolotu i trochę odpocząć od tego wszystkiego 😏
Forumowiczka
16-01-2023, 18:15:23

Zumba123 2023-01-16 17:55:28
Cześć dziewczyny
Niestety jeszcze nie dostałam zielonego światła na rehabilitację pan doktor powiedział że z jego doświadczenia wie że zbyt wczesna manipulacja pooperacyjna zawsze przynosiła odwrotny skutek od oczekiwanego .
Kurcze w dawnych wpisach wszyscy pisali o rehabilitacji a tu taka sytuacja No ale cóż nie mam wyjścia muszę zaufać lekarzowi bo ja jestem zielona powiedziałam mu że inne osoby już rozpoczynały rehabilitację ale usłyszałam że każdy przypadek jest inny i mogli mieć inny przebieg operacji🤔.
Powiedziałam też o tym rozpychaniu w gardle które czuję i że ból schodzi do klatki piersiowej to powiedział że zbyt intensywnie funkcjonuje i przeciążam poniższe kręgi.
Wtajemniczona
16-01-2023, 18:24:05

Zumba123 2023-01-16 17:55:28
Cześć dziewczyny
Zumba, ja myślę, że jak doktorek tak powiedział to na pewno wie co robi. No ciekawe jak to jest, że u jednych szybko ta rehabilitacja przychodzi a inni muszą dłużej czekać. A Ty pracujesz czy na zwolnieniu jesteś?
Forumowiczka
16-01-2023, 18:24:25

Zumba, a tak ogólnie to czujesz się dobrze? Wiesz u nas ponoć dają do miesiąca rehabilitacje w Reptach ja jestem z Chorzowa, jeszcze nic nie mogę ci powiedzieć bo to wszystko przede mna. Powiem Ci szczerze, ze taka rehabilitacja jest mega potrzebna. Słuchaj się lekarza i uważaj na siebie, częściej odpoczywaj i nie przesilaj. Ja to ci powiem mega boje się tej tzw kulki w gardle 🙈pozdrawiam Halina dawaj znać na bierząco co u ciebie
Forumowiczka
16-01-2023, 18:25:09

Mojra44 2023-01-16 09:21:19
Witaj Halinka - o tych pieluchach też często myślę i zaraz mi się morda uśmiecha bo człowiek sobie próbuje wyobrazić jaki rozmiar otrzyma i w przypadku złego ocenienia przez pielęgniarkę już widzę jak lecę do punktu pielęgniarek z gadką -"poproszę o inny rozmiar te lecą mi z d...😂"
Forumowiczka
16-01-2023, 18:25:51

Mojra44 2023-01-16 09:21:19

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
niewydolność żylne?
Witam proszę o wskazówki bo nie wiem co robić od 4 lat brałam tabletki antykoncepcyjne, odstawiłam od około 3 miesięcy i po odstawieniu mam ciągle objawy takie jak, kłucie w brzuchu, kołatanie serca, obrzęk żył na rękach, żyły powiększają się i drętwieją ręce, i nogi nie dam rady spać w nocy,lekarze rozkładają ręce nie znają diagnozy, zaczęłam zdjęcia już nie wiem co robić
gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
Reklama: