Zgadza się, że jeden ma objawy przy małym ucisku, a drugi zero objawów, a wygląda nieciekawie. Ja już nie wiem co mam myśleć. Dowiedziałam się na przykład wczoraj że modelowanie rdzenia to nie jest ucisk.
agnieszka197311 2022-06-25 12:41:08
A możesz np.ugotowac obiad czy cokolwiek zrobić, czy tylko polegiwanie? Kurcze, nie umiem siedzieć i nic, qiem, że sytuacja czasem wymusza, ale chyba to by było z dużym uszczerbkiem dla mojej psychiki. Śpisz na poduszce ortopedycznej? W ogóle da się spac? I kiedy rehabilitacja?
Gość 2022-06-27 12:45:52
Witam
jestem 5 tyg. PO, jeden poziom, na poduszce ortopedycznej śpię dopiero 2 tydzień. Przed operacją nie dało rady, bo szyja nie pozwalała a PO z kolei bóle pooperacyjne uniemożliwiały. Teraz mi najlepiej na poduszce ortopedycznej. Do 4 tyg. PO głównie leżałam (zlecenie lekarza), pomagał mąż i siostra. Ale zdarzało się, że robiłam lekkie rzeczy, tylko to co konieczne. Teraz mogę już więcej chodzić, rehabilitację zaczynam w przyszłym tyg., ale mają to być delikatne masaże i ćwiczenia obręczy barkowej. Niestety ból do łopatki od początku się utrzymuje , teraz słabszy, ale cały czas się pojawia i szyja czasem boli bardziej, wszystko spięte.Tabletki brałam do 3 tyg. , potem już sporadycznie jak bywało gorzej.
Hania
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.