Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
28-05-2022, 15:02:21

A objawów też nie mam, natomiast w RM modelowanie rdzenia i tętnicy kręgowej, a to ponoć samo w sobie może być niebezpieczne. Dr twierdzi, że mogę obudzić się z jakimś porażeniem i tyle, a boleć nie bedzie
gość
28-05-2022, 15:17:06

Dlatego trzeba zaufać Doktorowi. Jest specjalistą wysokiej klasy.
gość
30-05-2022, 18:45:46

Ja pisałam wcześniej o tym,że 17 mam termin.
2 Idę jeszcze raz do neurochirurga ale przypomniało mi się,że lekarką na pierwszej wizycie mówiła mi o operacji endoskopowej czyli mało inwazyjnej. Tylko po 7 miesiącach od tej wizyty miałam wypadek z Alpaka i na ostatnim rezonansie mam wypisane wszystko co było na pierwszym ale zwierzak mi zrobił kuki, bo mam dopisiane pekniecie pierscienia wloknistego i teraz oczywiście spać nie mogę, bo zastanawiam się czy to też nadaje się do endoskopowego zabiegu.
A Wy jakim sposobem macie/mieście operacje?
Ania
gość
31-05-2022, 20:52:53

Przepuklina moze sie wchlonac. Tylko potrzebuje czasu. Wstrzymaj sie troche jeszcze.
Początkująca
01-06-2022, 15:27:02

Udało się zarejestrować:D
To ja ta od 17 czerwca;)
Nie wiem czy to do mnie z tą przepuklina było.
Ale jestem ciekawa po jakim czasie przepuklina może się wchłaniać, bo ja słyszałam,że się przepuklina nie wchłania tylko ewentualnie może wyschnąć. Zastanawiam się ile czasy na to potrzebuje?
gość
01-06-2022, 15:47:30

A operacja 17 tego aktualna?
Początkująca
01-06-2022, 16:04:48

Tak. Jutro idę do Pani doktor ,która skierowała mnie na operacje będę jutro dopytywać co i jak. Ostatni raz widziałam się z nia 1.5 roku temu.
Jei chodzi o objawy to nic nie przeszło jedynie to trochę mniejszy ból głowy.
Wiem,że są dwie wersje zabiegu tradycyjna operacja i endoskopowa i chyba na pierwszej wizycie mówiła o endoskopowej tyle pamiętam.
Wypadek samochodowy (dachowanie miałam 4 lata temu, a atak alpaki rok temu)
Początkująca
02-06-2022, 15:34:12

Ania jaka decyzja po wizycie?
gość
02-06-2022, 19:54:15

Na dzisiaj jestem gotową na 90%
Powiedziała,że lepiej nie będzie i trzeba to zrobić. Martwię się tylko tym,że zrobi mi porządek z jedną a druga będzie rosła boję się efektu domina.
Między jednym a drugim rezonansem jest różnica ta jedna przepuklina mi urosla nie dużo ale jednak.
18 będzie zabieg a 21 wyjdę do domu mam się nie martwić będzie dobrze.
Agnieszka, a ty jak idziesz czy uciekniesz?
Początkująca
03-06-2022, 04:37:00

U mnie jest tak jak mnie boli to mogłabym bym iść i zaraz jak przestaję to zaczynam się denerwować. Ta moja Pani doktor to Alicja Baranowska z Konstancina Jeziorna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: